Acil durumlarda otomatik arama yapabilen akıllı saat: Garmin Forerunner 945 LTE

02 Haziran 2021 17:30

Garmin iki yeni akıllı saat modelini görücüye çıkardı. Garmin Forerunner 55 modeli genel kullanıcı kesimine hitap ederken Forerunner 945 LTE, spor yapmayı seven kullanıcıları hedef alıyor.

Forerunner 945 LTE adından da anlaşılacağı üzere LTE desteği sayesinde akıllı telefonlara ihtiyaç duymadan bağımsız şekilde çalışabiliyor. Kullanıcılar hız veya sürüş bilgilerini LiveTrack üzerinden arkadaşlarıyla paylaşabiliyor. Kullanıcıların arkadaşları da etkinlik sırasında kullanıcılara yazılı veya sesli mesaj gönderebiliyor. Cihazda en çok dikkat çeken nokta ise otomatik olarak yardım isteyebilme özelliği. Kullanıcıların sağlıklarında herhangi bir sorun yaşaması durumunda akıllı saat acil durumda yer alan kişilere mesaj gönderebiliyor. Akıllı saat bu konuda farkını ortaya koyuyor. Sağlıklı ilgili bir sorun yaşandığında akıllı saat kullanıcıların konumunu da paylaşabiliyor. Garmin Pay’e destek veren modelde müzik depolamak ve telefonlardan gelen bildirimleri göstermek de mümkün.

Akıllı saat modunda iki haftaya varan kullanım imkanı vadeden Forerunner 945 LTE, LTE, LiveTrack ve GPS modundayken 7 saate varan bir kullanım olanağı vadediyor. Cihaz, siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle geliyor. Cihazın yurt dışı fiyatı ise 650 dolar.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Garmin Forerunner 45 modelinin fiyatı ne kadar?

Forerunner 45’in başarısı üzerine geliştirilen Forerunner 55 ise tam dolu pille 2 haftalık kullanım imkanı sunuyor. GPS modundayken cihazın pili 20 saate kadar dayanabiliyor. Solunum hızı izleme, hidrasyon izleme ve gevşeme hatırlatıcıları saatle sunulan diğer özellikler arasında. Cihazın satış fiyatı ise 200 dolar.

İlginizi Çekebilir

Samsung imzalı yeni robotlar ile tanışın

Paylaş