AirPods 2 kablosuz kulaklık için yeni fiyat avantajı [Ekim 2023]

16 Ekim 2023 22:00

AirPods 2 kablosuz kulaklık için yeni bir kampanya var. Apple Türkiye garantisi sunan kulaklıkta H1 kulaklık çipi bulunuyor. Bu işlemci iOS cihazlarla hızlı ve stabil bir kablosuz bağlantı yapılmasını sağlıyor.

Apple’ın belirttiğine göre AirPods 2 aktif cihazlar arasında 2 kata kadar daha hızlı geçiş yapabiliyor ve telefon görüşmeleri için 1,5 kat daha hızlı bağlantı süresi sunuyor. H1 çip aynı zamanda sesle Siri aktivasyonuna olanak veriyor ve oyun oynarken ses gecikmesini yüzde 30’a kadar azaltıyor. Ana haznesi kablosuz olarak şarj edilebilen kulaklık, tek bir şarjla 5 saat dinleme süresi ve 3 saate kadar da konuşma süresi sunuyor. Şarj kutusu ile beraber yeni ürünle 24 saatten fazla dinleme süresi elde edilebiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

AirPods 2 modelinde ANC desteği var mı?

Kulaklıkta aktif gürültü engelleme özelliği ise yok. Resmi fiyatı 4.372 TL olan kablosuz kulaklık yapılan indirimle 3.219 TL‘ye satın alınabiliyor.  Piyasadaki en başarılı kablosuz kulaklık modellerinden biri olan AirPods 2 yerine tercihinizi 2.nesil AirPods Pro’dan da kullanabilirsiniz. Aktif gürültü engelleme özelliğine sahip olan modelin resmi fiyatı ise 7.829 TL. Bu arada ailenin en iddialı üyesi olan AirPods Max’in detaylı incelemesini buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş