Android tablet Honor Pad 8 Türkiye’de satışa çıkacak

09 Kasım 2022 11:40

Huawei’den ayrıldıktan sonra çok dikkat çeken Honor, Türkiye’deki ürün gamını büyütüyor. Yakında Android tablet Honor Pad 8 geliyor.

Şık tasarımlı Android tablet modeli Honor Pad 8 için Türkiye macerasının başlayacağı şu açıklama ile duyuruldu: “Türkiye pazarında çok yakında satışa çıkacak Honor Pad 8, kullanıcı deneyimi, büyük pil kapasitesi, şık ve birinci sınıf tasarımının yanı sıra sekiz hoparlörlü üstün ses deneyimiyle de dikkat çekiyor. Sadece 520 gr ağırlığı ve 6,9 mm kalınlığıyla kullanıcıların tek el ile rahatça taşıyabileceği Pad 8, 12 inç FullView ekran ile geliyor. Yüzde 87’lik ekran-gövde oranına sahip 1 milyar rengi destekleyerek film ve video işlerinizde olağanüstü bir netlik sağlıyor. 

Pad 8, zararlı mavi ışığı engelleyen TÜV Rheinland Düşük Mavi Işık Sertifikası (Donanım Çözümü) ve ekran titremesini azaltarak rahat bir izleme deneyimi sağlayan TÜV Rheinland Flicker Free Sertifikası ile gelişmiş göz koruması da sağlıyor. Rakipsiz bir ses deneyimine sahip olan Pad 8, her iki tarafa simetrik olarak yerleştirilmiş sekiz hoparlör ile kullanıcılara daha güçlü ve dengeli ses deneyimi sağlıyor. Ayrıca DTS:X Ultra ve Honor Histen teknolojilerini destekleyen cihaz, sürükleyici bir ses deneyimi için canlı ve dinamik 360° ses sunuyor. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 680 yonga seti ile donatılan Pad 8, günlük kullanım ve multimedya dosyalarında üstün performans sunmak için tasarlanmıştır. Bu yonga seti ile kullanıcıların birden fazla uygulamayı sorunsuz bir şekilde çalıştırmasını sağlayarak gelişmiş bir deneyim sunar. 

Üstelik Android 12 tabanlı en yeni Magic UI 6.1 ile birlikte gelen Pad 8, hızlı dosya aktarımı için Honor Share, çoklu pencere görüntüleme özellikleri ile kullanım kolaylığı sağlıyor. 7250 mAh pil ile kullanıcıları her zaman çevrimiçi ve bağlı tutan Honor Pad 8, tüm gün kullanımda gelişmiş bir bataryaya ihtiyaç duyanlar için mükemmel bir çözüm sunuyor. “

Türkiye’de geniş bir kitleye hitap edecek tablet, raflara tek bir renkte çıkarılacak. Modelin uygun olacağı düşünülen resmi satış fiyatı ise henüz açıklanmadı.

Honor Pad 8 Android tablet modeli bu da ilginizi çekebilir: Corsair’den bükülebilir OLED oyuncu monitörü

Paylaş