Apple TV uygulaması “Android” telefonlar için yolda olabilir

20 Aralık 2022 17:41

Daha önce doğru sızıntılar yapmış sağlam bir kaynak tarafından verilen bilgiye göre Apple TV uygulaması Android yolunda olabilir.

Apple TV uygulamasının Android uygulaması yakında Android telefonlar için de çıkabilir. Bu uygulama sayesinde kişiler TV+ içeriklerine direkt olarak Android telefonları üzerinden erişebilir, web sürümü kullanmak zorunda kalmaktan kurtulabilir. Android ekosisteminde TV uygulaması şu an sadece Chromecast ve Android TV işletim sistemine sahip cihazlar ile sınırlı durumda. TV uygulamasına sahip diğer Apple’ın imzasının olmadığı cihazlar arasında ise PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X, Roku ile Amazon Fire TV cihazları, Roku TV’ler, LG, Samsung, Sony ve Vizio’nun belirli akıllı TV’leri yer alıyor. Apple’ın Android dünyasında olan birçok uygulaması bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Apple’ın TV tarafındaki son donanım yeniliği, A15 Bionic işlemcili yeni model olmuştu. TV 4K için Apple şu özeti yapmıştı: “Apple’ın sunduğu en iyi deneyimleri evdeki en büyük ekrana getiren, bugüne kadarki en güçlü Apple TV, A15 Bionic çipe ve HDR10+ desteğine sahip.” “Yeni model, Apple kullanıcılarına favori içeriklerini evlerindeki en büyük ekrandan izlemenin en yenilikçi yolunu sunuyor ve şimdi her zamankinden de güçlü.” diyen Apple’ın Global Ürün Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bob Borchers sözlerine şöyle devam etti:

“Yeni TV 4K diğer Apple aygıtlarıyla sorunsuz bağlantı, kullanım kolaylığı ve muhteşem Apple içeriklerine erişim sunması gibi özellikleri düşünüldüğünde aynı türdeki diğer aygıtlardan çok farklı. Evdeki herkes onda çok seveceği bir şey bulabiliyor.” Ürünün Türkiye fiyatı 3.599 TL‘den başlıyor.

Olası Apple TV Android uygulaması yanında bu da ilginizi çekebilir: DJI imzalı yeni drone modeli

Paylaş