Bang & Olufsen BeoSound 2 Hi-Fi hoparlör için 29.650 TL’lik indirim fırsatı [Mayıs 2024]

22 Mayıs 2024 14:00

Üst düzey kablosuz hoparlör Bang & Olufsen BeoSound 2 için dikkat çekici indirim fırsatı geldi. Daha önceden inceleme fırsatı bulduğumuz hoparlör sıra dışı tasarımı güçlü ses performansıyla buluşturuyor.

Gövdesinde alüminyum malzemenin tercih edildiği BeoSound 2, kısa bir süre önce Türkiye’de satışa sunulan HomePod’larda olduğu gibi sesi 360 derece yayabiliyor. Hoparlör hangi noktada müzik dinlerseniz dinleyin aynı deneyimi yaşatıyor. Hoparlörde aynı zamanda akustik lens teknolojisi de kullanılıyor. Bu teknoloji genel ses deneyimini geliştirmek için bozulmaları en aza indirip sesin duvara olan yansımasını minimalize ediyor. Koni şeklindeki tasarımıyla dikkat çeken hoparlörün tasarımı Darth Vader’ın kaskına benziyor. BeoSound 2’de ses seviyesi kontrolü hoparlörün üzerinde yer alan üzerinden yapılabiliyor. Dokunmaya duyarlı üst yüzeyine dokunmak, hoparlörü açıp kapatmaya, birden fazla dokunmak entegre hizmetlere (TuneIn ve Spotify gibi uygulamalar) ulaşmaya imkan tanıyor. Beosound 2’de tüm kablosuz bağlantı teknolojileri yer alıyor. Wi-Fi, Bluetooth, AirPlay ve dahili Chromecast hoparlörün sunduğu bağlantılar arasında. Hoparlörde Ethernet bağlantısının da var.  eosound 2 bununla birlikte Spotify, Deezer, Qplay ve TuneIn gibi müzik servislerine entegre erişim sunuyor. Bu uygulamaların kullanılabilmesi için BeoSetup uygulamasından hesap bilgilerinin girilmesi gerekiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bang & Olufsen BeoSound 2 Hi-Fi hoparlörün indirimli fiyatı ne kadar?

BeoSound 2, BeoMusic uygulamasıyla kontrol edilebilen çok odalı bir sistem oluşturmak için diğer kablosuz özellikli B&O hoparlörleriyle de bağlantı kurabiliyor. O Piyasada 158.650 TL‘ye satılan bilgisayarın indirimli fiyatı ise 129 bin TL.

 

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş