Beren Saat’in başrolde olduğu Atiye’nin 3. sezon fragmanı yayında [Video]

01 Haziran 2021 13:00

Kısa bir süre önce Atiye‘nin 3. sezon yayın tarihini paylaşan Netflix, Atiye dizisinin 3. sezon fragmanını da yayınladı. 17 Haziran‘da izleyicilerle buluşmaya hazırlanan dizi, 3. sezonuyla ekranlara veda edecek.

Başrolde Beren Saat ve Mehmet Günsur‘un yer aldığı dizinin Göbeklitepe’de başlayan gizemli yolculuğu Kapadokya ve Mardin’in ardından yine Göbeklitepe’de son bulacak. Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Tim Seyfi, Civan Canova ve Meral Çetinkaya  gibi isimlerin de yer aldığı dizinin yaratıcılığını Onur Güvenatam, yapımcılığını ise Pelin Ekinci Kaya üstlenmiş durumda. Yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin ve Gökhan Tiryaki‘nin yer aldığı dizinin son sezonunun konusundan bahsedelim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Atiye 3. sezon konusu hakkında bilgi

Bugüne kadar çıktıkları yolculuklarda kendilerini keşfetmeyi başaran Atiye (Beren Saat) ve Erhan’ı (Mehmet Günsür) şimdi çok daha zor bir serüven bekliyor. Çiftin, geçmişlerine ait tüm sırlara sahip kızları Aden kayıptır. Sekiz yıldır kızlarına ulaşmaya çalışan Atiye ve Erhan yıllar sonra onun izini bulurlar. Karanlık güçler korkunç planları için Aden’den faydalanmayı isterken kızına ulaşmaya çalışan Atiye ise, hem onu hem de dünyayı kurtarmak zorundadır. Kızlarının rehberliğinde yeni bir maceraya atılan Atiye ve Erhan geçmiş ve geleceğin tüm sırlarını birlikte çözmeye çalışacaklardır.

Paylaş