Byqee V21; yerli elektrikli bisiklet dönüşüm kiti yenilenen versiyonuyla dijitalleşiyor [Video]

18 Temmuz 2021 15:31

Geliştirilen mobil uygulamayla dijital deneyimi beraberinde getiren Byqee V21, yükseltme seçeneğiyle de tercih edilebiliyor.

Geride bıraktığımız yıl içerisinde adından söz ettirmeye başlayan Byqee, İTÜ merkezli hayata geçirilen önemli projeler arasında. Geleneksel bisikletleri kısa sürede elektrikliye dönüştürebilme ayrıcalığını sunan yerli girişim için ilk versiyondaki deneyimler sonrası bir adım yukarıya çıkma vakti geldi. “V21” adıyla gelen yeni versiyonla birlikte ilk paketteki eksikleri kapatmayı amaçlayan ekip, beklediğimiz gibi reçetenin içerisine artık dijital desteği de katmış şekilde karşımıza çıktı. Byqee V21 ile birlikte, geliştirilen mobil uygulama üzerinden anlık verileri takip etmek mümkün olacak.

Byqee V21 teknik özellikleri

Setin teknik niteliklerine geçmeden önce kullanıcıların dikkatini çekebilecek bir noktayı önden belirtmeden geçmeyelim. Geçtiğimiz yıl ilk versiyonu alan halihazırdaki Byqee sahipleri için bir yükseltme opsiyonu sunulması dikkat çekiyor. Kullanıcılar bu kapsamda 390 TL ek ücret ödeyip V21’e geçiş yapabiliyor. “Base+” batarya paketiyle 1.2kg hafifliğe sahip olan model, dünyanın en hafif taşınabilir e-bisiklet bataryası olarak karşımızda duruyor. Bu pakette en iyi oranda 30 kilometre menzil vadediliyor. “Pro+” batarya paketiyle birlikte ise değer 45 kilometreye kadar esneklik gösterebiliyor.


Kullanıcılar her iki batarya paketini de standart prizler üzerinden şarj edebiliyor. “Base+” batarya için 3 saatlik dolum süresi verilirken, “Pro+” batarya için ise 4.5 saat şarjda beklemek yeterli. Byqee ekibi bataryaya 5 yıllık kullanım ömrü vadediyor. 2 yıl içerisinde ise bataryadaki kayıp maksimum yüzde 10 olarak teknik tabloda karşımıza çıkıyor. V21’in motor tarafında ise 350W maksimum güç üretebilen bir ünite yola devam ediyor. Bu ünitenin tork tarafında yakaladığı 45 Nm’lik değer sayesinde özellikle yokuşlarda çok daha rahat bir sürüş deneyimi yakalanabiliyor. Kullanıcılara düz yolda ise 25 km/s hıza kadar destek veriliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Halihazırda 16-28 inç arasında jant ebatlarına sahip bisikleti olan kullanıcılar bu dönüşüm kitini kullanabiliyor. V21 ile birlikte tamamen elden geçirilen batarya çantasının artık su geçirmez nitelikte olması dikkat çeken geliştirmeler arasında. Bununla birlikte yine yenilenen batarya konumlandırma platformundaki kilitleme özelliği, sürüşlerde anlık enerji kayıpları veya bataryanın düşmesi gibi sorunları ortadan kaldırıyor.”Base Erkenci Kuş Paketi” paketi üzerinden 3.240 TL’lik başlangıç fiyatıyla satışa sunulan Byqee V21’in tüm fiyat detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Video

Paylaş