130 km menzil sunan Carraro E-Flexi Nexus 8 elektrikli bisiklet için 5.094 TL’lik indirim fırsatı [Eylül 2023]

26 Eylül 2023 19:00

Carraro E-Flexi Nexus 8 elektrikli bisiklet için dikkat çeken indirim fırsatı yapıldı. Katlanabilir tasarımıyla dikkat çeken bisiklet alüminyum bir kadroyla geliyor. Katlanabilir tasarımıyla taşıma kolaylığı da sağlayan bisiklet otomobil bagajlarına rahatlıkla sığabiliyor.

Kullanıcılar bisikletin pilini tam olarak şarj ettiğinde 130 kilometreye varan bir menzil değeri elde edebiliyor. Bu değer yol ve hız koşullarına göre değişiklik gösterebiliyor. Bisikletteki Shimano imzalı pil 3.5 saatte yüzde 80, 6.5 saatte yüzde 100 şarj seviyesine ulaşıyor.  Batarya durumu ve sürüş modu gibi özellikleri anlık olarak takip edebileceğiniz bir bilgi ekranı gidon üzerinde yer alıyor. Shimano Nexus 8 arka göbek, vites geçiş sisteminde de Alfine Nexus 8 sistemi tercih ediliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Carraro E-Flexi Nexus 8 için dikkat çeken indirim kampanyası

Daha fazla ağırlık dayanımı için güçlendirilmiş RODI WEB disk çift kat alüminyum jant tercih edilen Flexi-E’de sürüş konforunu desteklemek için Selle Royal Herz sele yer alıyor. Schwalbe Big Apple lastiklerin tercih edildiği modelde gece sürüşleri için bataryadan güç alan ön ve arka aydınlatma sistemi de bulunuyor. 61.584 TL‘lik fiyat etiketine sahip olan bisiklet yapılan indirimle 56.490 TL‘ye satın alınabiliyor. Farklı kampanya haberlerini de sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş