Coca-Cola imzalı bir Android telefon modeli yolda olabilir

25 Ocak 2023 15:35

Coca-Cola imzalı bir Android telefon modeli yolda olabilir. Twitter’dan yapılan paylaşım firmanın alana bir seçenek ekleyeceğini gösteriyor olabilir.

Henüz kesin bilgiler yok ancak bu aralar gündemde bir Coca-Cola akıllı telefon modeli bulunuyor. Dev içecek markasının hazırlattığı telefonun arkasının yukarıdaki gibi göründüğü söylenirken, şirketin bu telefon için büyük bir Android üreticisi ile ortaklık kurduğu aktarılıyor. Hatta şu an firmanın hali hazırda üretilmiş bir Android telefonu alacağı ve arka tasarımını değiştirerek özelleştirilmiş bir tema ile satacağı düşünülüyor. Henüz hakkında başka bir bilginin olmadığı cihaz, bazı kişilere göre direkt olarak Realme 10 Pro‘yu temel alıyor olabilir. Eğer bu söz konusu olursa Coca-Cola imzalı Android akıllı telefon modeli gücünü Snapdragon 695 işlemciden alabilir, 5.000 mAh pil taşıyabilir, 6/8/12GB RAM seçenekleri sunulabilir, 6.7-inç 120 Hz IPS LCD ekran kullanabilir ve 108 megapiksellik bir ana kamera ile karşımıza çıkabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Buna benzer projelere daha önce birçok farklı marka imza attı. Şimdiye kadar karşımıza çok sayıda hali hazırda satılan bir telefonu alarak özelleştiren ve tekrar satan büyük isim çıktı. Odak noktası telefon üretmek olmayan ancak alana ufak da olsa bir seçenek sunmak isteyen firmalar için bu çok mantıklı bir yol oluyor. Bunu hatta bazı teknoloji firmaları da yapıyor. Çin’de üretilen bazı Android telefonlar farklı ülkelerde farklı markaların logosu altında satılıyor.

Coca-Cola akıllı telefon modeli yanında bu da ilginizi çekebilir: Sony’den yeni PS5 oyun kumandası

Paylaş