Dayanıklılığıyla fark yaratan Samsung Galaxy XCover 7 ve Galaxy Tab Active 5 tanıtıldı

11 Ocak 2024 15:00

Samsung, zorlu koşullara dayanıklı Galaxy XCover 7 akıllı telefonu ve Galaxy Tab Active 5 tableti görücüye çıkardı. Samsung’un dayanıklı telefon ve tablet ailesinin yeni üyesi bu cihazlar, özellikle kurumsal kullanıcıların ihtiyaçlarına hitap ediyor.

Galaxy XCover 7 ve Galaxy Tab Active 5, IP68 sertifikası ve MIL-STD-810H askeri standartlarına destek veriyor. Suya, düşmelere ve toza karşı dayanıklı cihazlar bu sayede dikkatleri üstüne çekiyor. Her iki cihaz da 5G bağlantısı, yükseltilmiş mobil işlemci performansı ve artırılmış bellekle gelişmiş mobilite yetenekleri yer alıyor. Tab Active 5 ve Xcover 7, sahip olduğu kullanıcı tarafından değiştirilebilir pil tasarımıyla geliyor. Xcover7’de yeni ve güçlü bir ana kamerayla, çözünürlüğü artırılmış ekranla geliyor.  MIL-STD-810H askeri standardına uygun üretilen Galaxy XCover7, 1.5 metreye kadar yükseklikten düşmelere, Galaxy Tab Active5 ise cihazla verilen koruyucu kılıf kullanıldığında 1.8 metreden düşmelere karşı dayanıklı olacak şekilde tasarlanmış durumda. Galaxy XCover 7 ve Galaxy Tab Active 5, sırasıyla, dayanıklılığı ve çizilmeye karşı direnci artıran Corning Gorilla Glass Victus+ ve Corning Gorilla Glass 5 teknolojilerine sahip. Cihazların ekranları, dokunma hassasiyetinin ayarlanmasına olanak tanıyor ve eldiven kullanan çalışanların cihaz kullanımı kolaylaştırıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy XCover 7 ve Galaxy Tab Active 5 modellerinin Türkiye fiyatları belli oldu mu?

XCover 7’nin 6.6 inç ekranı, önceki nesillere göre geliştirilen çözünürlüğünün yanı sıra daha geniş ekrana sahip. Tab Active5’in 8.0 inçlik ekranı ise artırılmış ekran parlaklığı sayesinde güneş ışıklarının yoğun olduğu dış mekan koşullarında dahi net görünüyor ve 120 Hz’e kadar çıkan yenileme hızıyla daha akıcı bir görüntüleme deneyimi sunuyor.  Bu ay itibarıyla satışa sunulacak cihazların Türkiye fiyatları ise henüz duyurulmadı.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş