Dreame imzalı robot süpürgeler Türkiye’de; işte yeni cihazların fiyatları

15 Kasım 2023 15:00

Dreame Technology, ev ve saç temizliğine yönelik yüksek teknolojili ürünlerini Türkiye’de satışa sundu. Türkiye’de gerçekleşen basın etkinliğinde lanse edilen cihazlar arasında  şirketin bugüne kadarki en gelişmiş hepsi bir arada temizlik robotu DreameBot L20 Ultra, Dreame R20, Dreame H12 Dual, Dreame Hair Glory adlı saç kurutma makinesi ve robot köpek DreameDog yer aldı.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Dreame Türkiye Ülke Müdürü Engin Cesurer, ”Tüketici elektroniğini alanında dünyadaki önemli markalardan biri olarak ürünlerimizi Türkiye’deki kullanıcılarımızla buluşturacağımız için çok mutluyuz. Dreame Technology olarak kullanıcılarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak, yüksek teknoloji ile hayatlarına değer katmak en önemli önceliğimiz. Piyasaya sunacağımız ürünlerimizin kısa vadede Türkiye’de çok sevileceğine inanıyoruz” dedi.

Tanıtılan robot süpürge DreameBot L20 Ultra, kullanıcılara ihtiyaç duymadan kendi başına tam 75 gün boyunca temizlik yapabiliyor. Cihaz  toz haznesini otomatik olarak boşaltıyor, paspaslarını temizleyip kurutuyor, su ve solüsyonları bağımsız olarak dolduruyor. DreameBot L20 Ultra sektördeki ilk yapay zekâ tabanlı MopExtend teknolojisiyle paspaslarını otomatik olarak hareket ettirerek ulaşılması zor köşe ve pervazları derinlemesine temizliyor. İki adet yüksek hızlı döner paspası kontrol eden DuoScrub sistemi, inatçı kir ve sıvıları basınç altında fırçalayarak eve yayılmalarını engelliyor. 150 dakikalık ultra uzun pil ömrüne sahip DreameBot L20 Ultra, Vormax emiş sistemiyle saç, toz ve kirler için 7.000Pa’lık sıra dışı bir vakumlama gücü sunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Dreame R20 robot süpürge ile Hairy Glory saç kurutma makinesi de Türkiye’de

Etkinlikte görücüye çıkan bir diğer robot süpürge ise R20. Cihaz zemin türünü algılayarak uygun temizlik moduna geçebiliyor. R20, mavi ışıklı LED Optik teknolojisiyle loş bölgelerdeki kirlerin fark edilmesini kolaylaştırıyor. R20 yüksek hızlı fırçasız motorla, yüzde 99,9’luk toz filtreleme oranıyla ve özel aparatla geliyor.

Dreame Technology’nin yeni nesil saç kurutma makinesi Hair Glory, hem tasarımı hem de performansıyla göze çarpıyor. Hair Glory, yüksek hava akışı sağlayan motoruyla ıslak saçların kolayca ayrışmasını ve yalnızca iki dakika gibi kısa bir sürede kurutulmasını sağlıyor. Kurutma makinesinde LED göstergeleri, dört farklı sıcaklık ve iki hız ayarı bulunuyor.

Dreame Technology bununla birlikte özel bir indirim kampanyası da düzenliyor. Dreame R20 Kablosuz Süpürge, lansmana özel yüzde 11 indirim fırsatıyla kasım ayı boyunca 12.990 TL‘den satışa sunulacak.  Öte yandan DreameBot L20 Ultra 44.999 TL, Dreame H12 Dual 16.199 TL ve Dreame Hair Glory ise 4.099 TL‘den raflardaki yerini alacak.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş