Epic Games Store, iki yeni ücretsiz oyun veriyor [20 Nisan 2023]

20 Nisan 2023 18:00

Epic Games Store tarafından iki yeni ücretsiz oyun daha geldi. Firma verdiği oyunlar ile bütçesi kısıtlı oyuncuları sevindirmeyi sürdürüyor.

Epic Games Store tarafından oyunculara ücretsiz hediye edilen en yeni oyun daha önce 33 TL’ye satılan Beyond Blue oldu. Bu oyun için firma şunları aktardı: “Beyond Blue, seni gezegenimizin küt küt atan mavi kalbinin derinliklerine götüren anlatı odaklı tek kişilik bir macera oyunudur. Yakın gelecekte geçen Beyond Blue, bir derin deniz kâşifi ve bilim insanı olan Mirai’nin gözlerinden okyanusumuzun gizemlerini keşfediyor. Okyanusu görmek, duymak ve onunla daha önce hiç olmadığı kadar anlamlı bir şekilde etkileşime geçmek için çığır açan teknolojileri kullanan, yeni oluşturulmuş bir araştırma ekibinin bir parçası ol.” Bu arada daha önce 24 TL’ye satılan Never Alone (Kisima Ingitchuna) oyunu da şu an ücretsiz olarak elde edilebiliyor. Bu oyun için yapılan açıklama ise şöyle: Bildikleri tüm dünyaya karşı bir tehdit oluşturan ebedi bir kar fırtınasının kaynağını bulmaya çalışan Nuna ve Tilki’nin destansı macerasına sen de katıl.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Epic Games Store bundan önce MORDHAU oyununu ücretsiz olarak vermişti ve oyun için şu özet açıklama yapılmıştı: “MORDHAU Orta Çağda geçen, birinci ve üçüncü şahıs olarak oynanan, çok oyunculu bir slasher oyunudur. Kurgusal fakat gerçekçi bir dünyadaki bir paralı asker olarak 80 oyuncunun dahil olabildiği kaotik bir savaş alanına gir. Vahşi ve tatmin edici yakın dövüşü deneyimleyince hep daha fazlasını isteyeceksin.” Epic Games daha önce aynı zamanda Second Extinction oyununu da ücretsiz olarak vermişti. Bu oyun için yapılan açıklama ise şöyleydi: “Devasa harita. Devasa dinozorlar. Devasa silahlar. Arkadaşlarınla birlikte sürekli değişen tehdit seviyesiyle karşı karşıyasın. Çevrim içi ve eşli oynanabilen bir birinci şahıs nişancı oyunu olan Second Extinction dişlerini geçirmeye hazır seni bekliyor.”

Ücretsiz Epic Games Store oyunları gelmeye devam ederken bu da ilginizi çekebilir: OPPO’nun hazırladığı ilginç telefon konsepti

Paylaş