Facebook Mobil Tarayıcı’da açtığınız siteler özelinde bağlantı geçmişi sunulmaya başlandı

03 Ocak 2024 16:15

Facebook Mobil Tarayıcı’da açtığınız siteler özelinde bağlantı geçmişi sunulmaya başlandı. Bu özellik bazı kişilerin oldukça hoşuna gidebilir.

Facebook şu an birçok kişinin hayatında yer almıyor ancak halen inanılmaz popüler oranda kullanılıyor. Gençleri kaybeden ancak belirli bir yaşın üstündeki kullanıcıların olmazsa olmazları arasında kalmaya devam eden servis, bugün faydalı bir özellikle gündemde bulunuyor. Henüz her ülkede açılmadı ancak Facebook Mobil Tarayıcı’da açtığınız siteler özelinde bağlantı geçmişi sunulmaya başlandı. Bu konuda şirket kendisi şunu aktardı: Bağlantı geçmişi, son 30 günde Facebook Mobil Tarayıcı’da incelediğiniz sitelerin bir listesidir. Bağlantı geçmişi özelliğini istediğiniz zaman açıp kapatabilirsiniz. Bağlantı geçmişi açık olduğunda Facebook’tayken dokunduğunuz ve mobil tarayıcıda incelediğiniz tüm bağlantılar 30 gün boyunca buraya kaydedilir.” Bu konuda, “Messenger’daki sohbetler üzerinden incelenen bağlantılar bağlantı geçmişine kaydedilmez.” notunu geçen firma ek olarak şunu aktardı: “Bağlantı geçmişi açık durumdayken Meta teknolojileri genelinde reklamlarınızı iyileştirmek için mobil tarayıcıda bağlantı geçmişi bilgilerini kullanabileceğimizi unutmayın”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Bağlantı geçmişinin açılması veya kapatılması konusunda ise şunlar aktarıldı:
  • -Mobil Tarayıcı’yı açmak için uygulamadaki herhangi bir bağlantıya dokunun.
  • -Sağ alttaki üç nokta simgesine, sonra Tarayıcı ayarları‘na dokunun.
  • -Bağlantı geçmişini açmak için Bağlantı geçmişine izin ver‘in yanındaki simgeye, daha sonra onaylamak için İzin ver‘e dokunun.
  • -Bağlantı geçmişini kapatmak için Bağlantı geçmişine izin ver‘in yanındaki simgeye, daha sonra onaylamak için İzin verme‘ye dokunun. Not: Bağlantı geçmişi özelliğini kapattığınızda bağlantı geçmişinizi hemen temizleriz ve siz de incelediğiniz bağlantıların hiçbirini göremezsiniz. Ek olarak, bağlantı geçmişinizi kaydetmeyiz veya Meta teknolojilerindeki reklamlarınızı iyileştirmek için kullanmayız.
Bağlantı geçmişini kapatmanız durumunda Meta’nın silme işlemini tamamlaması 90 güne kadar sürebilir.

Facebook haberleri yanında bu da ilginizi çekebilir: Hyundai’den otomatik çalışan şarj robotu

Paylaş