Facebook’tan birçok kullanıcıyı mutlu edecek güncelleme

12 Kasım 2019 12:30

Eski günlerinden çok ama çok uzaktan olan sosyal medyanın dev platformu Facebook, buna karşın halen milyonlar tarafından kullanılmaya devam ediyor. Bu açıdan geliştirme çalışmaları devam ediyor.

Facebook mobil uygulamasında yapılan yeni güncelleme ile artık alt menüdeki bildirim işaretleri kaldırılabiliyor. İlk olarak iOS tarafına getirilen, daha sonra Android için de sunulacak bu özellik, uygulamanın altındaki menülerde görünen kırmızı bildirim işaretçilerini kaldırmanıza imkan tanıyor. Firma bu bölüm için sadece bununla da yetinmiyor. Artık kişiler alt menü barını “simgelerin üstüne basılı tutarak” açılan menüden tamamen kaldırabiliyor. Bu sayede altta hiç kullanmadığınız kategoriler ve bildirimler (Örneği arkadaşlık istekleriyle gelen vb.) görünmemiş oluyor. Bundan rahatsız olan kişiler için güzel olan özellik, ileride daha geniş özelleştirme seçenekleri de sunacak deniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Facebook kısa süre önce kurumsal logosunu değiştirdi

Oldukça sade ve standart olan yeni logo, Facebook uygulaması değil ana şirketin yeni logosu olarak lanse ediliyor. Marka yüzüne geleceğe yönelik sade bir dokunuş atan şirket, bu logoyu yakın dönemde Instagram ve WhatsApp içerisinde de kullanacak. Yakında karşımıza “Facebook’tan WhatsApp” ya da “Facebook’tan Instagram” şeklinde çıkacak logo, firmanın planlarını yaptığı gelecek hamlesi için de ilk adım olarak görülüyor. Biliyorsunuz firma Facebook, Instagram, WhatsApp ve Messenger‘ı birbirine entegre etmenin planlarını yapıyor.

İlginizi Çekebilir

Xiaomi’nin yeni akıllı telefon modeli Mi Note 10

Paylaş