Gelin iki farklı Ford Mustang RTR’ı dağ yolunda drift yaparken izleyin [Video]

20 Aralık 2022 17:06

Gelin iki farklı Ford Mustang RTR Spec-D yarış aracını dağ yollarında inanılmaz bir performans ile drift yaparken izleyin.

Eğer otomobil tutkunu birisiyseniz büyük ihtimalle bugün izleyeceğiniz en güzel video yukarıda yer alıyor. Bu videoda drift yıldızı Vaughn Gittin Jr ile Formula Drift Şampiyonası‘ndan takım arkadaşı Chelsea DeNofa, dağ yoluna çıkıyor ve keyifli bir çifte yanlama performansı ortaya koyuyor. Drift için özel hazırlanan Ford Mustang RTR Spec-D araçların kullanıldığı videonun ilk bölümünde etkileyici şekilde montajı yapılmış ana performans karşımıza çıkıyor. Videonun ikinci bölümünde ise çekimin nasıl yapıldığına dair detaylar paylaşılıyor. Dağ yollarında çift araçla daha da “epik” hale gelen drift performansları, her zaman dikkat çekiyor ve birçok kişinin hayalini süslüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Buna benzer bir deneyimi elbette gerçek hayatta yaşamak milyarlarca insan için imkânsız durumda. Ancak sanal dünyada hiçbir şey imkânsız değil. Şu an Steam’de 32 TL’ye satılan “Assetto Corsa” yarış oyunun satın alarak ve üstüne çoğu zaman ücretsiz olan özel modlardan yükleyerek bir arkadaşınızla ya da online dünyada hiç tanımadığınız birisiyle buna benzer şekilde drift yapabilirsiniz. Dediğimiz gibi sanal dünyada bir sınır yok. Assetto Corsa içerisinde sadece iki değil on kişiyle dahi aynı anda yanlama yapmak mümkün oluyor.

Ford Mustang RTR Spec-D merkezli drift videosu yanında bu da ilginizi çekebilir: Hızlı yürümeniz için tasarlanan ilginç ürün: Moonwalkers

Paylaş