Google ilk ürün satış mağazasını açmaya hazırlanıyor

21 Mayıs 2021 09:55

İnternet devi Google, fiziksel satış mağazası konusunda ilk adımı atıyor. Firma artık donanım tarafından çok daha güçlü olacak.

Google, artık donanım pazarında birçok ürüne sahip bir dev konumunda. İşte bu konuda bir adım atan firma, ilk fiziksel satış mağazasını yaz aylarında New York City merkezli olarak açıyor.

Firmanın burada kendi Pixel cihazları yanında Nest ürünleri ve Fitbit imzalı bazı donanımları satacağı gelen ilk bilgiler arasında yer alıyor.

Google’ın geliştirdiği ürünlerin denenerek alınabileceği bu merkezin benzerleri yüksek ihtimalle daha sonra başka şehirlere de açılacak.

Bu mağazalardan birisinin Türkiye’ye gelmesini ise beklemiyoruz. Firma çok dikkat çekmesine rağmen Pixel telefonları ve diğer ürünlerini Türkiye’ye getirmiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Google bir katlanabilir telefon da geliştiriyor

Samsung’un ekran / panel üreten yan firması Samsung Display‘in katlanabilir ekran konusunda Xiaomi, OPPO ve Google ile çalıştığı ortaya çıkmış, daha sonra ise sağlam bir kaynak Google’ın katlanabilir bir Pixel üzerinde çalıştığını onaylamıştı.

İşte bu modelin Android 12 Beta 1 üzerinden “Passport” kod adıyla geliştirildiği ortaya çıktı. Passport kod adını modelin gövdesiyle uyumlu seçilmiş bir isim.

Çünkü Google’ın ilk katlanabilir modeli Samsung Galaxy Z Fold 2 benzeri bir tasarımı benimseyecek. Yani telefon içe doğru katlanacak, katlanabilir ekran içeride kalacak.

İlginizi Çekebilir

OPPO’nun dikkat çeken kablosuz şarj teknolojisi

Paylaş