Google sızdırdı; işte yakında tanışacağımız yeni Android telefonlar

13 Mart 2021 20:00

İnternet devi Google, bugün beklenmedik bir konuyla gündeme geldi. Firma ARCore içerisine henüz tanıtılmamış bazı telefon modellerini ekledi.

Google tarafından sızdırılan henüz tanıtılmamış cihazlar tam olarak şöyle: “ASUS ZenFone 8 Flip, LG Stylo 7, Motorola Moto g(100), OPPO Reno 5 A, OPPO Reno 5 Pro+ 5G Bosch, Realme 8 Pro, Samsung Galaxy A52 4G, Samsung Galaxy A72 4G, Samsung Galaxy A82 5G ve ZTE Z6650S” Bu cihazlar arasında en çok dikkatimizi çeken ASUS ZenFone 8 Flip oluyor. Henüz kesin değil ancak bu modelin isminden dolayı bir katlanabilir telefon olabileceği iddia ediliyor. Bu telefon akla direkt olarak katlanabilir yapıdaki Samsung Galaxy Z Flip‘i getiriyor ancak tamamen farklı bir cihaz çıkma ihtimali de bulunuyor. Google listesinde elbette tanıdık birçok model yer alıyor. Realme 8 Pro, Samsung Galaxy A52 4G ve Samsung Galaxy A72 4G modelleri uzun süredir gündemde ve çok yakında geliyorlar.

Google sızıntısı ile ses getiren Asus tarafında en son ROG Phone 5 serisi gelmişti

Seride Asus ROG Phone 5, ROG Phone 5 Pro ve ROG Phone 5 Ultimate yer alıyordu. Peki modeller arasında ne fark bulunuyordu Burada fark temel olarak RAM ve depolama konusunda kendisini gösteriyor. ROG Phone 5, 8 GB / 12 GB / 16 GB RAM + 128 GB / 256 GB depolama ile geliyor. ROG Phone 5 Pro ise 16 GB RAM + 512 GB depolama ile geliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Ailenin en üstündeki ROG Phone 5 Ultimate ise tam 18 GB RAM + 512 GB depolama ile alınabiliyor. Bir akıllı telefonda 18 GB RAM gerçekten inanılmaz görünüyor. Ayrıca Pro ve Ultimate modellerin beraberinde AeroActive Cooler 5 isimli bir harici soğutma aparatı da geliyor. Hepsine ek olarak üç model arasında arkalarındaki ekran konusunda da bir fark bulunuyor.

İlginizi Çekebilir

Dünyanı en küçük aksiyon kamerası ile tanışın

Paylaş