Guardians of the Galaxy yönetmeni James Gunn’dan samimi açıklama

16 Mayıs 2019 09:00

Guardians of the Galaxy serisinin yönetmeni James Gunn önce kovulup sonra yeniden işe alınmasının ardından samimi bir açıklamaya imza attı.

Marvel Sinematik Evreni’nin en başarılı işleri arasında yer alan seri uzun süre gündemi yönetmeninin kovulmasıyla meşgul etmişti. James Gunn’ın seneler önce attığı uygunsuz tweetler ortaya çıkmış ve başına bela olmuştu. Disney stüdyoları da yönetmenle yollarını ayırma kararı almıştı. Aradan geçen uzun zamanın ardından yönetmenin dilediği özürler, oyuncuların ona destek çıkması ve yerine daha uygun bir ismin bulunamaması sebebiyle James Gunn yeniden işe alındı. Böylece serinin üçüncü filminin onun elinden çıkacağı netlik kazanmış oldu. Tüm bu olayların ardından James Gunn sessizliğini bozdu ve oldukça samimi bir açıklamayla karşımıza çıktı.

Guardians of the Galaxy yönetmeni sessizliğini bozdu

“Yaşananlar konusunda kimseyi suçlamıyorum. Söylediğim şeylerden, zamanında yaptığım o şakalardan ötürü kendimi gerçekten kötü hissediyorum. Ağzımdan çıkanlar yüzünden insanları kırdığımın farkındayım. Bu tamamen benim hatam. Kendimi gerçekten kötü hissediyor ve yaptıklarımın sorumluluğunı üstleniyorum. Bu yüzden Disney’in beni işten çıkartmaya hakkı vardı. Ortada fikir özgürlüğünü etkileyen bir durum yok. Onların hoşuna gitmeyen şeyler söylemiştim. Onlar da benimle yollarını ayırmayı tercih etti. Bu tercihleri konusunda hiçbir itirazım yoktu.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Guardians of the Galaxy yönetmeni James Gunn’ın zamanında yaptığı hataları tamamen kabul etmesi ve özür dilemesi onun yeniden işe alınmasında önemli rol oynadı. Bu samimi açıklaması da geçtiği süreci oldukça güzel şekilde özetliyor.

İlginizi çekebilir

Hulk’ın ilk Avengers Endgame sahnesi

Paylaş