Hayranlardan Game of Thrones 8. sezon imza kampanyası

16 Mayıs 2019 00:10

Uzun yıllardır ilgiyle takip edilen Game of Thrones 8. sezon bölümleriyle büyük hayal kırıklığı yaratıyor. Bu durum hayranların şaşırtıcı bir imza kampanyası başlatmasına sebep oldu.

HBO‘da izleyici karşısına çıkan ve tüm dünyada büyük ilgiyle takip edilen Game of Thrones’un son bulacağı belli olduğundan beri herkes aynı şeyi merak ediyor: Demir Taht‘a oturan isim kim olacak? Dizinin final sezonu bu sebeple büyük merakla bekleniyordu. Verilen uzun ara beklentilerin iyice yükselmesine neden oldu. Fakat altı bölümden oluşan son sezonun beklentileri karşılamadığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Olayları hızlı bir şekilde bir sona bağlama isteği hikayeyi zora düşürdü. Yıllar süren karakter gelişimleri bir bölümde çöpe atılıyor. Tüm bunlar da akıllardaki finale en hızlı şekilde ulaşmak için yapılıyor gibi hissettiriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Game of Thrones 8. sezon şikayetleri

Durumdan hiç memnun olmayan Game of Thrones hayranları hemen bir imza kampanyası başlattı. Change.org üzerinden başlatılan kampanya sekizinci sezonun yeniden çekilmesini talep ediyor. Şimdiden 17 bin kişinin imzaladığı bu kampanyanın açıklamasında “farklı yazarlarla son bölümlerin yeniden çekilmesini istiyoruz” talebi yer alıyor. David Benioff ve D.B. Weiss‘in bu görev için yetersiz kaldığı, Game of Thrones’un sağlam bir finalle ekrana veda etmeyi hak ettiği ifade ediliyor. Öte yandan David Benioff ve D.B. Weiss’in Star Wars projelerinin de askıya alınması isteniyor. Elbette bu talebin HBO tarafından pek ciddiye alınacağını sanmıyoruz. Fakat tüm bu tepkiler finalin beğenilmeyeceğini neredeyse garanti ediyor diyebiliriz.

İlginizi çekebilir

Game of Thrones 8. sezon 6. bölüm fragmanı

Paylaş