Guardians of the Galaxy’nin yıldızından James Gunn tepkisi

06 Ağustos 2018 21:30

Marvel’ın Guardians of the Galaxy‘nin yönetmeni James Gunn’ı kovmasının ardından stüdyoda sular durulmuyor. Ekip yönetmenin yeniden işe alınmasını talep ederken Disney sessizliğini sürdürüyor. Bunun üzerine şaşırtan tepki Dave Bautista‘tan geldi.

Kısaca bahsetmek gerekirse Guardians of the Galaxy’nin yönetmenliğini üstlenen James Gunn‘ın seneler önce attığı uygunsuz tweetler gün yüzüne çıkmıştı. Çocuklarla cinselliği harmanlayan bu tweetler Disney tarafından olumlu karşılanmadı. Aksine Marvel stüdyoları hemen harekete geçerek James Gunn ile yollarını ayırdı. Fakat bu tweetlerin 2010 öncesinde atılmış olması herkesin kafasını karıştırdı. Yönetmen çıkıp hatasını kabul etti ve o zamandan bu yana değiştiğini açıkladı. Guardians of the Galaxy ekibinin yıldızları da bir araya gelerek James Gunn’a destek olduklarını, onun yeniden işe alınmasını istediklerini duyurdu. Fakat o zamandan bu zamana alınan kararda bir değişiklik olmadı. Son olarak Drax karakterine hayat veren Dave Bautista sessizliğini bozdu. Hayranlarından birinin “James Gunn’a verdiğin destek çok güzel. Eğer Disney onu yeniden işe almazsa ne yapmayı düşünüyorsun?” sorusunu yanıtladı. “Yasal olarak yükümlülüğümü yerine getirip Guardians of the Galaxy 3’ü çekeceğim. Fakat ben bu projeye James Gunn olmadan devam etmek için imza atmamıştım. Onsuz Guardians of the Galaxy eskisi gibi olmayacak. Onu böyle bir kampanyayla işinden eden kişiler için çalışmak mide bulandırıcı. Maalesef böyle hissediyorum.” sözlerini sarf etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bu açıklamadan anlıyoruz ki Dave Bautista sözleşmeyle yükümlü olduğu projeleri tamamlayıp, Marvel ile yollarını ayırmayı düşünüyor. Bu karar Guardians of the Galaxy’nin geleceğini olumsuz yönde etkileyecek gibi görünüyor.

İlginizi çekebilir

Avengers Infinity War’dan silinen Vision ve Scarlet Witch sahnesi

Paylaş