Huawei alt markası Honor’dan heyecan yaratan duyuru

07 Aralık 2018 18:00

Huawei‘nin alt markası Honor, pazarda önemli modeller ile yer alıyor. Türkiye’de de aktif olarak yer alan isim, heyecan yaratan bir duyuru yaptı.

Huawei‘den aldığı güçle hızlı yükselen Honor, artık sadece giriş ve orta değil amiral gemisi seviyesinde de mücadele ediyor. Kullanıcı kitlesi özellikle Türkiye’de ciddi şekilde büyüyen firma, kısa süre önce 10 Aralık tarihinde özel bir tanıtım yapacağını duyurdu. Bu tanıtımın arkasında ise “üç inanılmaz teknolojinin” olduğu belirtiliyor. Direkt olarak akıllı telefonlar ile alakalı bu teknolojilerin ne olduğu henüz bilinmiyor. Huawei ile ortak geliştirilen GPU Turbo teknolojisiyle öne çıkan Honor, yeni teknolojileri için oldukça heyecanlı deniyor. Yapay zeka odaklı bu teknolojilerin kesinlikle kamera tarafını da kapsayacağı belirtiliyor. Kamera kalitesi uzun süredir telefon tercihini çok ciddi oranda etkiliyor. Yapay zeka merkezli Bilişimsel Fotoğrafçılık altyapısı bu alanın geleceğini oluşturuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Honor View 20 modeli de geliyor

Samsung Galaxy A8s,  Lenovo Z5s ve Huawei Nova 4 karşısına çıkmaya hazırlanan View 20, merakla bekleniyor. 22 Ocak tarihinde tanıtılacağı belirtilen telefon, 2310×1080 piksel çözünürlükte bir ekran üzerine kuruluyor. Çok büyük ihtimalle gücünü 7 nm Kirin 980 işlemciden ve en az 6 GB RAM‘den alacak telefon, kutusunda kesin olarak Android 9.0 Pie ile çıkıyor.

İlginizi Çekebilir

Şirketin en son tanıttığı telefon modeli

Paylaş