Huawei FreeBuds 3 kablosuz kulaklık için Türkiye müjdesi!

31 Ekim 2019 16:14

IFA 2019 kapsamında tanıtılan gelişmiş Huawei FreeBuds 3 kablosuz kulaklık için Türkiye müjdesi verildi. Model için hazır olun.

IFA 2019 etkinliğinde Kirin 990 5G ve P30 Pro‘nun yeni renkleri yanında tanıtılan Huawei FreeBuds 3 kablosuz kulaklık, yurt dışında 179 euro Avrupa fiyatıyla elde edilebiliyor. Birçok rakibinden pahalı, bazı güçlü seçeneklerden ise ucuz olan kulaklık, görüldüğü kadarıyla şu an aktif olarak Türkiye’de ve buradan anlaşılabileceği üzere çok ama çok yakında satışa çıkıyor. Sunduğu deneyim ve performans birçok kullanıcı tarafından çok merak edilen kablosuz kulaklık, firmanın ve genel olarak pazarın Apple AirPods karşısına çıkardığı en sağlam cihazlar arasında yer alıyor. Yuvarlak tasarlanmış bir taşıma haznesi bulunan ürün, yıkarıda görebileceğiniz gibi siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renge sahip. Ancak bu modelin tasarımından çok teknik detayları dikkatleri üzerine çekiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Huawei FreeBuds 3 kablosuz kulaklık için kısa bir özet yaparsak

Kulaklığın merkezinde Apple W1 gibi Kirin A1 işlemcisi yer alıyor. Bluetooth 5.1 ve Bluetooth Low Energy 5.1 temelli bu işlemci ile gecikmesiz ve yüksek kalitede ses performansı sunduğu söylenen kulaklık, çok az enerji harcıyor. EMUI 10 ve üstü akıllı telefonlarda BT-UHD protokolünde çalışan FreeBuds 3, bu altyapıda tam 2.3 Mbps veri aktarımı yapabiliyor. Aktif olarak gürültü engelleme yapabilen model, Qi kablosuz şarj desteğiyle kolaylıkla şarj edilebiliyor. Hazne ile beraber tam 20 saatlik bir kullanım ömrü bulunan FreeBuds 3 kablosuz kulaklık, boyunda büyük bir seçenek oluşturuyor.

İlginizi Çekebilir

Şanssız amiral gemisi Huawei Mate 30 Pro

Paylaş