iPhone 11 Pro Max en zorlu sağlamlık testine girdi [Video]

23 Eylül 2019 15:52

Teknoloji devi Apple‘ın en yeni modeli iPhone 11 Pro Max, en zorlu sağlamlık testine sokuldu. İşte telefonun burada gösterdiği performans;

JerryRigEverything kanalının Samsung Galaxy Fold sonrasında son konuğu iPhone 11 Pro Max oldu. Burada modelin testi her zaman olduğu gibi ekran çizilme denemesi ile başlıyor. Model kullanılan cam ile rakip amiral gemileriyle benzer bir çizilme performansı gösteriyor. Bu cam anahtar ya da bozuk para ile kolaylıkla çizilmiyor. Arka kısmı ve kamera lensleri de çizilmeye karşı dayanıklı cam ile korunan telefon, burada gerçekten dikkat çekmeyi biliyor. Arka kısım arklı objeler ile yapılan denemede üstünde ciddi şekilde leke kalmasına rağmen çizilme yapmıyor. Paslanmaz çelik bir gövde üstüne kurulan ve bu sayede çok sağlam olan 11 Pro Max, çok ciddi düzeyde zorlanılsa dahi herhangi bir şekilde kırılma / bükülme yaşamıyor. Apple’ın iPhone X’dan yana kullandığı bu gövde yapısı, üzerine oturulsa dahi sıkıntı çıkmayan telefonlar sunuyor. Burada test edilmiyor ancak normal iPhone 11 Pro modeli de benzer sağlamlık seviyesini taşıyor. Her iki telefonun düşme performansı da burada gösterildiği kadarıyla oldukça yüksek seviyede bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

iPhone 11 Pro Max kamera konusunda iddialı bir model

Yapılan testlere göre telefon oldukça yüksek bir fotoğraf kalitesi ortaya koyuyor. Gece modu çok iyi çalışan ve daha Deep Fusion kozunu kullanmayan telefon, video konusunda da iddialı bulunuyor. 4K çekim kalitesi gerçekten iyi olan model, Huawei Mate 30 Pro birçok pazarda satılamayacağı için uzun süre pazarın genel olarak en iyi kameralı amiral gemisi olacak gibi duruyor.

Paylaş