Jabra Elite 85t için 800 TL’lik indirim fırsatı; işte ANC’li kulaklığın avantajlı fiyatı

02 Kasım 2022 18:00

Jabra Elite 85t kablosuz kulaklık için yeni bir indirim fırsatı geldi. Sunduğu ses deneyimle güçlü bir performans vadeden kablosuz kulaklık aktif engelleme özelliğini bünyesinde barındırıyor.

Bu sayede arka plandaki gürültüyü azaltabilen Jabra Elite 85t modelinde gürültü engelleme seviyesi ayarlanabiliyor. Yeni modeli Elite 75t’den ayıran en önemli farklardan biri yeni modelin yarı açık tasarıma sahip olması. Yarı açık tasarım kulak içindeki basınç birikmesini önlüyor. Kullanıcılar kulaklıktaki pili yüzde 100 şarj ettiklerinde 25 saate varan bir kullanım deneyimi elde edebiliyor. Sadece kulaklıklar 5.5 saatlik bir kullanım imkanı sağlıyor. Bu süreye aktif gürültü engelleme özelliği açıkken ulaşılabiliyor. Aktif gürültü engelleme özelliği kapatıldığında ise süre 7 saat 30 dakikaya çıkıyor. Kullanıcılar şeffaflık modu sayesinde dış ortamdaki sesler de duyulabiliyor. IP55 sertifikasına da sahip olan kulaklık bu sayede su sıçramalarına karşı da dayanıklı. Kulaklık USB-C üzerinden şarj ediliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Jabra Elite 85t modelinin indirimli fiyatı ne kadar?

Kulaklığın dört farklı renk seçeneği bulunuyor. Haberde bahsettiğimiz indirimli fiyat kulaklığın koyu gri renk seçeneği için geçerli. Piyasada 3.000 TL‘nin üzerinde satılan modelin indirimli fiyatı ise 2.299 TL. Kablosuz şarj desteği de sunan Jabra Elite 85t ile ilgili detaylı incelemeye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş