Karcher süpürge modelleri için Babalar Günü özel kampanya

15 Mayıs 2023 19:00

Karcher, Anneler Günü kampanyasının ardından bu kez Babalar Günü için bir kampanyaya imza atıyor. Karcher, online mağazada geçerli olacak kampayada çok sayıda ürünü indirimli olarak sunuyor.

Yapılan kampanya kapsamında Karcher K7 Smart Control Home basınçlı yıkama makinesi de yer alıyor. Kullanıcılar bu yıkama makinesini satın alanlara FJ 10 köpük aksesuarı da hediye ediyor. Karcher VC 7 Cordless myHome Car da sunduğu deneyimle dikkat çekiyor. Cihaz yüksek performansıyla araçlarda derinlemesine temizlik sunuyor. Araç haricinde evler için de tercih edilebilecekk bir süpürge olan cihaz sahip olduğu toz sensörüyle kiri algılıyor ve 60 dakikaya kadar çalışma süresi sağlıyor. 350 watt’lık motoru bünyesinde barındıran cihazda LED aydınlatmalı aktif zemin başlığı yer alıyor. Bu başlık sert zeminleri ve halıları derinlemesine temizliyor. Süpürgenin satış fiyatı ise 13.699 TL.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Karcher süpürge haricinde çim biçme makinesi de kampanyalı olarak satışta

Karcher LMO 36-46 bataryalı çim biçme makinesi de kampanyalı olarak kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Cihaz bağlanabilir Push Assist arkadan çekiş sayesinde daha yüksek bir vitese geçiyor. LMO 36-46, biçme sırasında dik bir duruşun korunmasına izin vermek için ayarlanabilir açılı bir kılavuz tutamağa sahip. 11.099 TL‘ye satılan cihazın indirimli fiyatı ise 7.769 TL. Karcher KWD 6 ıslak – kuru elektrikli süpürge ise planya, bıçkı veya öğütme sonucunda ortaya çıkan tüm kiri doğrudan emiyor. Ayrıca her türlü tamirat işleminde el aletleriyle birlikte kullanılabiliyor. Cihazın fiyatı ise 7.299 TL.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş