Karcher’den Anneler Günü’ne özel kampanya [Nisan 2024]

29 Nisan 2024 21:00

Karcher, Anneler Günü’ne özel indirim fırsatı duyurdu. Karcher imzalı buharlı temizlik makinesi, dikey elektrikli süpürge ceya cam temizleme makinesi daha uygun fiyata temin edilebiliyor.

Karcher SC 4 EasyFix buharlı temizleyici, entegre kablo saklama bölmesi, aksesuar saklama bölmesi ve zemin başlığı için bir park konumuyla yüksek düzeyde rahatlık sunuyor.  Kullanışlı cırt cırt sistemi kullanılarak zemin temizleme bezi, kirle temas etmesine gerek kalmadan hızlı ve kolay bir şekilde zemin başlığına takılabiliyor ve tekrar çıkarılabiliyor. İki kademeli buhar düzenlemesi kullanılarak buhar yoğunluğu yüzeye ve kire göre ayarlanabiliyor. . .SC 4 EasyFix kimyasal madde kullanmadan temizlik yapıyor ve evin hemen hemen her yerinde kullanılabiliyor. Cihazın fiyatı isse 23.999 TL.

VC 6 Cordless ourFamily Pet dikey elektrikli süpürge 50 dakikaya kadar çalışma süresiyle dikkat çekiyor. 250 watt’lık motoru bünyesinde barındıran cihaz ihtiyaç duyulduğunda ekstra güç arttırma işlevine sahip. LED ışıklı motorlu zemin başlığı sayesinde hem sert zeminleri hem de halıları temizlemek mümkün. Döşemeli mobilyalar ve şilteler için motorlu bir mini turbo başlık da bulunuyor. Toz haznesi tek bir tuşla kolayca boşaltılabiliyor.Süpürgenin fiyatı ise 19.999 TL.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Karcher cam temizleme makinesinin fiyatı ne kadar?

WV 6 şarjlı cam temizleme makinesi ise ayrı bir dokunuşla camları anlık çizmeden, temizlemek için kullanılabiliyor. Cihaz tam dolu pille 10 dakika boyunca çalışabiliyor.  Temizleme makinenin fiyatı ise 4.299 TL.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş