Karşınızda fark yaratmayı başaran 100 km menzilli elektrikli scooter

09 Şubat 2021 14:30

Elektrikli bisiklet ve motosiklet gibi elektrikli scooter pazarında da seçenekler artıyor. Bunların en yenisi Kobra fark yaratmayı biliyor.

İtalya merkezli tasarlanan elektrikli scooter modeli Kobra, görebileceğiniz üzere birçok benzerinden çok daha farklı bir yapıda. Ön lastiği oldukça büyük tercih edilen model, pil paketini ortasında taşıyor ve birçok farklı renkte elde edilebiliyor. Gövdesinin paslanmaz çelik olduğu aktarılan araç, önde bir disk fren kullanıyor ve elektrik motorunu hemen arkasında taşıyor. Kobra için Smart ve Climber olmak üzere iki farklı versiyon sunuluyor. Smart versiyonu 350 watt, Climber versiyonu ise 500 watt elektrik motoru taşıyor. Yasal limitler nedeniyle maksimum 25 km/s hıza çıkabilen iki versiyon da kullanıma bağlı olarak 100 km gibi oldukça yeterli bir menzil getiriyor. Climber versiyonu daha çok yokuşlu alanlar için tasarlayan firma, önde tam olarak bir elektrikli motosiklet / bisiklet gidonu kullanıyor. Yerleşik ışık sistemi de olan ilginç model Kobra, Indiegogo üzerinden toplam 20 bin euro destek arıyor. Elektrikli scooter için  henüz daha projenin henüz başında bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kobra elektrikli scooter dikkat çekmeyi başardı

Elektrikli scooter’ın bağış temelli Smart versiyon fiyatı 2.170 euro seviyesinde yer alıyor. Climber içinse 2.480 euro verilmesi gerekiyor. Modelleri ticari satış sürümleri ise 2.890 euro ve 3.310 euro fiyatlarda olacak bilgisi veriliyor. Aracın Indiegogo üzerinde başarıya ulaşıp ulaşamayacağı ise kısa süre sonra netlik kazanacak.

Paylaş