Keanu Reeves için düşünülen Hızlı ve Öfkeli Hobbs & Shaw rolü

06 Ağustos 2019 18:30

Keanu Reeves ‘in Hızlı ve Öfkeli Hobbs & Shaw kadrosuna katılacağı bir dönem internet dünyasını kavuran söylentilerden olmuştu. Şimdi oyuncu için düşünülen rol Dwayne Johnson’ın açıklamasıyla birlikte ortaya çıktı.

Kısaca hatırlatmak gerekirse John Wick ile gönüllerde taht kuran Keanu Reeves‘in Hızlı ve Öfkeli’nin dünyasına Hobbs & Shaw ile katılacağı konuşuluyordu. Bu söylenti çığ gibi büyüyüp fazlasıyla heyecan uyandırmıştı. Fakat hem Keanu Reeves’in kendisi hem de filmin ekibi söylentilerin doğru olmadığını açıklamıştı. Elbette bu ekibin Reeves ile iletişime geçmediği anlamına gelmiyor. Aksine onun Eteon’ın başındaki gizemli adam olması planlanıyordu ancak tecrübeli oyuncu rolü geri çevirdi. Süreci açıklayan filmin başrollerinden Dwayne Johnson oldu.

Keanu Reeves ile görüşme süreci

“Eteon’ın yöneticisi rolü için düşünülüyordu. Filmin finalinde bu karakterin yüzünü görmedik, sadece sesini duyduk. Keanu Reeves ile ilgili söylentilerin gün yüzüne çıktığı dönemde onun John Wickvari gizemli bir karakter olacağı söyleniyordu. Aslında bu rol için aklımızda pek çok isim vardı fakat listenin başında Keanu Reeves yer alıyordu. Onunla bu rol için görüştük ve karakter için tam olarak uygun olmadığı sonucuna vardık. Konuşmamızın sonunda onun düşüncelerini tam anlamıyla anlama fırsatım oldu. Üstelik bu görüşme şahane bir şekilde sonuçlandı. Keanu ileride farklı bir şekilde bizlerle çalışabilir.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Görünen o ki Keanu Reeves bahsi geçen karakterin kendisi için pek de uygun olmadığı sonucuna vardı fakat Hızlı ve Öfkeli dünyasına katılma ihtimaline kapıları kapatmadı. Kim bilir, belki ileride…

İlginizi çekebilir

Filmin fragmanı

Paylaş