Keanu Reeves’li John Wick 3’e katılan yeni gizemli karakter

25 Aralık 2018 09:00

Keanu Reeves’in hayat verdiği John Wick serinin üçüncü filminde yeni karakterleri karşımıza çıkartmaya devam edecek. John Wick 3 ile karşımıza çıkacak bu karakterlerden birine de Anjelica Huston hayat verecek.

John Wick 3 gizemleri

Sanıyoruz artık John Wick’in ne kadar popüler olduğunu duymayan kalmadı. İlk olarak 2014 senesinde karşımıza çıkan bu kahraman izleyici tarafından çok sevildi. Kısa sürede ikinci filmi garantilemiş oldu. Chad Stahelski‘nin yönettiği seri ilerleyişine başarılı bir şekilde devam ediyor. Yakında John Wick 3 izleyici karşısına çıkacak. Parabellum ismiyle de anılan bu yapımda pek çok yeni karakter göreceğiz. Halle Berry’nin canlandıracağı Sofia bunlar arasında en fazla dikkat çeken isim oldu.

John Wick 3 için paylaşılan son fotoğrafla birlikte Anjelica Huston’ın hayat verdiği karakter de ortaya çıktı. Bu karaktere Chad Stahelski tarafından şu sözlerle tanımlanıyor: “John’un yetişme tarzından ve güvenliğinden sorumlu. Bu kiralık katiller arasında da farklı farklı gruplar olduğunu göstermek istiyoruz. Hepsi aynı kuralları takip etmiyor. Anjelica Huston da böyle bir karaktere hayat veriyor” Görünen o ki iki karakter arasında sandığımızdan daha yakın bir ilişki olacak. Merak ettiğimiz tüm sorular ise üçüncü filmin 17 Mayıs 2019‘da vizyona girmesiyle yanıtlanacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlginizi çekebilir

John Wick 3: Parabellum set videosu

Paylaş