Uygun fiyatlı Kiwi KAF5536 yağsız fritöz için yeni A101 kampanyası duyuruldu [25 Nisan 2024]

20 Nisan 2024 17:00

A101, Kiwi KAF5536 yağsız fritözü yeniden kampanyalı olarak kullanıcıların beğenisine sunuyor. Bütçe dostu bir yağsız fritöz modeli olan cihazın üst tarafında dokunmatik bir ekran bulunuyor. Kullanıcılar bu paneli kullanarak cihazı kontrol edebiliyor. Fritözün sıcaklığı 80 ila 200 derece arasında ayarlanıyor.

2 yıl garanti süresi sunan Kiwi KAF5536, 30 dakikalık zamanlayıcı özelliğine sahip. Türkiye’de üretilen bir fritöz modeli olarak öne çıkan cihazın gücü ise 1.400 watt. 5 litrelik bir hacim sunan yağsız fritöz ayrılabilir yağ toplayıcı taban tasarımla geliyor. Fritözde çıkarılabilir sepeti bünyesinde barındırıyor. Kullanıcılar bu sepeti çıkartarak temizleme işlemi yapabiliyor. Fritözde kullanılan hızlı sıcak hava sirkülasyon sistemi, yiyecekleri daha hızlı pişiriyor ve enerji tasarrufu sağlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kiwi KAF5536 airfryer’ın kampanyalı fiyatı ne kadar?

Önümüzdeki hafta A101’de satışa sunulacak fritözün A101’deki fiyatı ise 1.699 TL. Kullanıcılar fritözü kredi kartlarıyla taksitli olarak da satın alabiliyor. Fritözün fiyatına bakıldığında günümüz şartları için gayet makul bir fiyata sahip olduğu görülüyor. Kullanıcılar yağsız fritözü kredi kartlarıyla taksitli olarak da satın alabiliyor. Yağsız fritözün fiyatına bakıldığında Kiwi airfryer’ın günümüz şartlarında makul bir cihaz olduğunu söylemek mümkün.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş