Netflix içerisine eklenen yeni mobil oyunlar açıklandı

01 Şubat 2023 09:29

Netflix, mobil oyunlar konusundaki çalışmalarına devam ediyor. Ocak ayında platforma birçok yeni oyun eklendi.

Bu konuda firmadan gelen resmî açıklama şöyle oldu:Bol ödüllü Valiant Hearts: The Great War’un devamı niteliğindeki Ubisoft oyunu Valiant Hearts: Coming Home, artık sadece Netflix’te. Bu oyunla birlikte, bu ayın başında yayınlanan üç oyun daha Netflix Games koleksiyonuna eklendi: Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, Narcos: Cartel Wars Unlimited ve Puzzle Gods. Artık aşağıdaki oyunlara ve daha fazlasına Netflix mobil uygulaması üzerinden erişebilirsiniz.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Valiant Hearts: Coming Home: “1\. Dünya Savaşı temalı sevilen macera oyununun devamında, isimsiz bir kahraman olarak bulmacaları çöz, kaosla başa çık ve yaralılara şifa ver. 1. Dünya Savaşı tüm hızıyla devam ederken iki erkek kardeş, siperlerden sağ çıkmak ve birbirlerini bulabilmek için mücadele ediyor. Yolları yeni kahramanlarla kesişecek ve bu kahramanlar hem yeniden kavuşmanın mutluluğunu hem de Batı Cephesi’nin dehşetini onlarla birlikte yaşayacak. BAFTA ödüllü oyun Valiant Hearts: The Great War’un devamı niteliğindeki Valiant Hearts: Coming Home, ilk oyunun izinden giderken 1. Dünya Savaşı’nın olağan dışı koşullarına maruz kalan sıradan insanların öykülerini anlatmaya devam ediyor.”

Narcos: Cartel Wars Unlimited: “İmparatorluğunu kur. Gücüne güç kat. Düşmanlarını yok et. Popüler diziden uyarlanan bu strateji oyununda kendi kartelini oluştur ve yönet. Narcos dünyasına adım at: Popüler Netflix dizisi Narcos’un resmî oyununda, tehlikeli ve bir o kadar da heyecanlı kartel liderliği rolüne bürün. Demir yumrukla liderlik etme veya sadakat yoluyla saygı toplama arasında kararını ver. Bazen kötüler de iyi şeyler yapar… En nihayetinde şuna karar vermelisin: “Plata o Plomo”? Yani para mı yoksa kurşun mu? “

TMNT: Shredder’s Revenge: “80’lerden ilham alan bu müthiş dövüş oyununda kötülerle savaşan Leonardo, Raphael, Donatello, Michelangelo ve diğer tanıdık dostlara katıl! Cowabunga! Bu kaplumbağalar güçlü, yeşil ve acımasız! Krang ve Shredder’ın son şeytani planına engel olmak için Ninja Kaplumbağalar karakterlerine bürünüp savaş! Harika grafiklere sahip bu dövüş oyununda Ninja Kaplumbağalar’ın pek çok klasik mekânında mücadele et. Onu aşkın farklı seviyede dövüşerek ilerlerken Baxter Stockman veya Triceraton gibi klasik düşmanları alt etmek için tehlike saçan ninja hamlelerinden faydalan!”

Puzzle Gods: “Efsanelerden ilham alan bu oyunda elementleri eşleştirip seviye atlayarak Küçük Hades’i yen ve tanrıları kurtar! Olimpos Diyarı’nın sana ihtiyacı var! Küçük Hades, Bulmaca Tanrıları’nı kaçırdı. Onları kurtarabilecek tek kişi ise Küçük Zu. Arkadaşlarını kurtarmak için çıktığı bu serüvende Küçük Zu’ya eşlik et!”

 

Yeni Netflix oyunları yanında bu da ilginizi çekebilir: Çok ses getiren yarı insansı robot Ameca

Paylaş