Nissan Juke kurtarıcı oldu; Japonya’da sergilenecek çılgın projeler

01 Ocak 2019 10:00

Tokyo Otomobil Fuarı için geri sayımımız devam ederken, önemli katılımcılardan Nissan cephesinden çılgın projeler gelmeye başladı.

Yeni yılla birlikte kapılarını açacak ilk önemli otomobil organizasyonundan birisi Tokyo Otomobil Fuarı olacak. Yaklaşık 2 hafta gibi bir sürenin ardından kapılarını açacak olan fuarın demirbaşlarıyla ilgili gelişmeleri birkaç haftadır sizlerle birlikte değerlendirmeye başladık bile. Mazda ve Honda gibi isimlerin oldukça zengin bir stand ile katılım sağlaması beklenirken, Nissan da nihayet elindeki kartları oyuna sürmeye başladı. Modifikasyon temelli olarak kullanıcılara sunulacak parçaların merkeze alındığı Nissan yeniliklerinde en dikkat çekecek isim Juke Nismo RSnow olacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Öne çıkan isimler

Nissan’ın ürün gamındaki hemen her modeline yer verdiği projeler arasında ilk olarak Juke üzerinde konuşmak gerekiyor. Kompakt SUV modeline palet takarak limitlerini artırmak konusunda oldukça cömert davranan Nissan, tavana entegre edilen LED ışıklandırma ve gövde kitiyle de görünümü bir üst noktaya taşıdı. bu projeyle birlikte Tokyo’daki fuara katılım sağlayacakları farklı niteliklerdeki isimler bekliyor. İçerisinde Formula E yarış otomobilinin de olduğu listede; GT-R, Leaf Nismo RC, X-Trail, Elgrand Sports Premium, Note, Note ve Serena gibi modellerin farklı karakterleri yer alıyor. Fuar ile birlikte daha net detaylarını görmeyi beklediğimiz otomobillerle ilgili gelişmeleri LOG.com.tr üzerinden takip edebilirsiniz.

İlginizi çekebilir

Nissan GT-R konsept anahtar

Paylaş