Öğrencileri hedef alan bütçe dostu Honor Pad X8 için fiyat avantajı [Nisan 2023]

12 Nisan 2023 17:00

Uygun fiyata satılan Honor Pad X8 tablet için yeni bir fırsat yapıldı. Android 10 yüklü gelen tablette MediaTek MT8786 işlemcisi ve 3 GB RAM yer alıyor. Özellikle öğrencilerin tercih edebileceği bir tablet modeli olan cihazda Full HD çözünürlüklü 10,1 inç IPS ekran yer alıyor.

İnce ve hafif gövdesiyle de göze çarpan Honor Pad X8, 460 gram ağırlığında ve 7,55 mm kalınlığında. Cihazda çoklu pencere özelliği de bulunuyor. Üst segment tablet modellerinde gördüğümüz bu destek kullanıcıların tek ekranda 4 adede kadar uygulamayı görebilmesine imkan tanıyor. İki adet hoparlörü bünyesinde barındıran tablet bu sayede stereo deneyim sunuyor. Dahili depolama kapasitesi 32 GB olan tabletin arka tarafında 5 megapiksel, ön tarafında ise 2 megapiksel kamera yer alıyor. Tabletin arkasındaki kamera saniyede 30 kare Full HD video kaydına imkan tanırken cihazın ön tarafı video kayıt özelliğine sahip değil. Pil kapasitesi 5.100 mAh olan tablette e-kitap modu da yer alıyor. Bu destek kontrastı, parlaklığı, renk sıcaklığını ve diğer parametreleri akıllıca ayarlayabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bütçe dostu tablet: Honor Pad X8

Yerleşik çoklu göz koruma modları ile zararlı mavi ışığı etkili bir şekilde filtreleyebiliyor ve göz yorgunluğunu azaltıyor. Piyasadadaha yüksek fiyata satılan tablet yapılan bir indirimde şu anda 2.499 TL‘ye satılıyor.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş