Onvo OVFRY08 yağsız fritöz için yeni A101 fırsatı [7 Mart 2024]

02 Mart 2024 15:00

Onvo OVFRY08 yağsız fritöz için A101 kampanyası açıklandı. 6.5 litre hacim sunan cihaz, 1.700 watt güç sağlıyor.  Sıcaklığı 80 derece ila 200 derece arasında ayarlanabilen fritözde yüksek hızlı hava sirkülasyon teknolojisini bünyesinde barındırıyor.

Fritöz 60 dakikaya kadar zamanlayıcı özelliğine sahip. Bulaşık makinesinde yıkanabilir sepeti bünyesinde barındıran cihazda ısı ve zaman kontrol paneli bulunuyor. Otomatik kapanma özelliğine de destek veren cihaz hazır konumda sesli uyarıda bulunabiliyor. Yüzde 80’e kadar daha az yağ kullanımı sağlayan fritöz bu sayede kullanıcıların daha sağlıklı yiyecekler hazırlamasına imkan tanıyan cihaz hazır konumdayken kullanıcılara sesli uyarıda bulunabiliyor. Büyük geniş hacimli ve uygun fiyatlı bir fritöz bu sayede kullanıcıların daha fazla yiyecek hazırlamasına olanak tanıyor. Onvo OVFRY08 içinde hızlı sıcaklık artışı ve daha dengeli ısı dağıtımı sağlayarak pişirme süresini kısaltıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Onvo OVFRY08 yağsız fritözün A101’deki kampanyalı fiyatı ne kadar?

Ön ayarlı 8 pişirme moduna destek veren fritöz, 7 Mart’ta A101’de satışa sunulacak. Cihazın kampanyalı fiyatı ise 1.999 TL. Kullanıcılar fritözü kredi kartlarıyla taksitli olarak da satın alabiliyor. Yağsız fritöz taksiyli olarak da temin edilebiliyor. Bugünlerde uygun fiyata bir yağsız fritöz düşünüyorsanız A101’in önümüzdeki hafta sunacağı kampanyaya göz atabilirsiniz. Yeni kampanya haberleri geldiğinde sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş