Philips HD9243/90 yağsız fritöz için indirim fırsatı [Ocak 2024]

29 Ocak 2024 10:00

Philips HD9243/90 yağsız fritöz modelinin fiyatı düştü. Piyasada satılan bütçe dostu Philips yağsız fritöz modellerinden biri olan cihazda piyasadaki diğer Philips yağsız fritözlerde olduğu gibi RapidAir teknolojisi bulunuyor.

Philips HD9243/90 yağsız fritöz modelinde yer alan Bu teknoloji sıcak havayı döndürerek çok az yağ kullanımıyla veya hiç yağ kullanmadan dışı çıtır, içi yumuşacık leziz yiyecekler hazırlayabiliyor.  Yağsız fritöz, NutriU uygulamasıyla 350’den fazla sağlıklı ve lezzetli tarife ulaşmak mümkün. Ayrılabilir bütün parçalar bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. 4.1 litre hacim sunan cihazda 7 adet ön ayarlı dokunmatik ekran bulunuyor.  Bu ekranda dondurulmuş patates, et, balık, bütün tavuk ve tavuk butlarının bir tuşa basılarak pişirilebilmesini sağlayan ön ayarlı pişirme programları bulunuyor. QuickControl tuşuyla hem sıcaklık hem de pişirme süresi ayarlanabiliyor. Fritöz kızartma haricinde fırınlama, ızgara ve fırında kızartma gibi yöntemlerle yemek pişirmeye de olanak sağlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Philips HD9243/90 yağsız fritözün indirimli fiyatı ne kadar?

Cihazda sıcak tutma özelliği de var. Bu özellik aktif hale geldiğinde yiyecekler 30 dakikaya kadar ideal sıcakta bekleyebiliyor. Piyasada daha yüksek fiyat etiketine sahip olan cihazın kampanyalı fiyatı ise 2.999 TL. Kullanıcılar cihazı kredi kartlarıyla taksitli olarak da satın alabiliyor.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş