PUBG Mobile 9. sezon için geri sayımı başlatan duyuru

09 Eylül 2019 11:45

Mobil oyunların “kralı” PUBG Mobile 9. sezon için geri sayımı resmi olarak başlattı. Peki yeni sezonda bizleri neler bekliyor?

Sızıntı ve dedikoduların ışığında PUBG Mobil 9. sezon resmi olarak nihayet göründü. Popüler mobil Battle Royale, yeni sezonu Twitter üzerinden duyuruyor. “8. sezon Royal Pass sona yaklaşırken bu sadece 9. sezonun kapıda olduğu anlamına gelebilir. 9. sezon neredeyse geldi. 13 Eylül‘den itibaren savaşa dahil olmaya hazır mısınız?” diyen tweet, yeni sezonun 13 Eylül’de başlayacağını müjdeliyor. Bu sırada hala 8. sezon ödüllerinizi almadıysanız oyun içinden bir an önce almanızı öneririz. 8. sezon 11 Eylül’de sona erecek. Sona ermesiyle beraber okyanus temasını da geride bırakacağız elbette. Geçmiş sızıntılar bizi yeni sezonda nelere götürecek kısaca hatırlayalım.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

PUBG Mobile 9. sezon için ilk sızıntılar

Yeni sezonla ilgili geçmişteki sızıntılar sezonun “Warriors Unite” ismiyle geleceğini işaret ediyordu. Ana kostüm “Draconian Champion” olurken onunla eşleşen bir M16A4’ü de göreceğimiz iddia ediliyor. Ejderha temasındaki küçük detaylar, PUBG Mobile tweet’indeki detaylarla uyuşuyor. Temaya uygun yeni bir sırt çantası da yine sızıntılar arasındaki yerini alıyor. YouTuber ShubhGamerz’ın sızıntılar için hazırladığı özel videoda detaylar kendini gösteriyor.

Geri sayımı başlatan 9. sezon ne gibi sürprizleri beraberinde getirecek önümüzdeki günlerde göreceğiz. Yeni bir oyun modunu da tanıştırması beklenen yeni sezon için son günleri sayıyoruz.

İlginizi çekebilir

Oyunun yeni karakter sistemi için ilk karakter

Paylaş