Razer da “dbrand” gibi kaplama işine giriş yaptı

22 Haziran 2023 21:36

Dünyanın en büyük aksesuar üreticilerinden olan Razer, bugün yapılan duyuru ile “dbrand” gibi kaplama işine giriş yaptığını açıkladı.

Ürün gamında çok sayıda ürün olan Razer, artık kişilere alanın en büyüklerinden olan dbrand gibi sahibi oldukları elektronik ürünlerini kişiselleştirebilecekleri “3M” kaplamalar / çıkartmalar satıyor. Firmanın birçok ürünü için sunulan bu kaplamalar arasında üçüncü parti donanımlara özel seçenekler de var. Örneğin Razer’dan PS5, Xbox Series X/S, Macbook’lar ve portatif oyun cihazı Steam Deck için de kaplama satın alabiliyorsunuz. Elbette ürünlere tam uyumlu olarak tasarlanan ve kendinden yapışkanlı olan bu kaplamalar, elektronik ürünlerini özelleştirmeyi sevenlere güzel bir alternatif daha oluyor. Firmanın yüksek kaliteli olduğu aktarılan kaplama seçenekleri yurt dışında 20 dolardan başlıyor, ürün boyutuna bağlı olarak 35 dolara kadar çıkıyor. Şimdilik sadece ABD ve Kanada merkezli satılan kaplamalar, yıl sonunda diğer pazarlara da götürülecek. Bunlar arasına yüksek ihtimalle Türkiye de dahil edilecektir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Razer bizim gündemimize en son detaylarına burada yer verdiğimiz Hammerhead Pro HyperSpeed ile gelmişti. Kısaca özetlemek adına ürün direkt olarak oyunculara odaklanan bir kulak içi kablosuz kulaklık modeli. Silikon uçlarıyla yüksek bir pasif yalıtım getiren ürün, beraberinde bir 2.4GHz RF bağlantı aparatı ile geliyor. Bu PC ya da konsollara USB-C üzerinden bağlanan ancak USB-A dönüştürücü de taşıyan adaptör, Bluetooth bağlantıdaki 60 ms gecikmeyi 40 ms seviyesine kadar düşürüyor, bu sayede oyuncuların hızına etkili şekilde yetişebiliyor. İstenirse sadece Bluetooth 5.3 ile de kullanılabilen ve böylelikle telefon ile tablet kullanımı da masaya getiren ürün, THX sertifikası ile beraber yüksek bir ses kalitesi vadediyor ve ANC yani aktif gürültü engelleme de sunuyor. Yurt dışı fiyatı 200 dolar olan ve 10 mm sürücüleri temel alan Hammerhead Pro HyperSpeed, Chroma RGB aydınlatmayı da eksik etmiyordu.

Razer adımı yanında bu da ilginizi çekebilir: Hyundai’den otomatik çalışan şarj robotu

Paylaş