Redmi Buds 4 Pro, Watch 3 ve Band 2 için Türkiye fiyatları açıklandı

05 Nisan 2023 11:53

Redmi Buds 4 Pro, Redmi Watch 3 ve Redmi Smart Band 2 için Türkiye fiyatları açıklandı. Modeller yakında raflara çıkıyor.

Redmi Buds 4 Pro kablosuz kulaklık modeli Türkiye’de 1.499 TL, Redmi Watch 3 akıllı saat modeli 1.999 TL ve son olarak Redmi Smart Band 2 akıllı bileklik modeli ise 569 TL fiyat etiketine sahip. Nisan ayı bitmeden Xiaomi’nin resmi satış kanalı yanında birçok aracı firma tarafından satılacak olan ürünler, fiyatlarıyla Türkiye’de gerçekten çok geniş kitlelere hitap ediyorlar. Redmi Buds 4 Pro, kısaca baktığımız zaman kulak içi formunu benimsiyor ve firmanın açıklamasına göre 43 dB’ye kadar hibrit gürültü engelleme yapabiliyor. Çift sürücü kullanan model, yüksek çözünürlüklü ses desteğine sahip ve su ile toza karşı belirli bir seviyeye kadar dayanıklı. Tek olarak 9 saat, hazne ile beraber 36 saat pil ömrü sunan ürün, özel uygulama üzerinde rahatlıkla özelleştirilebiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Redmi Watch 3 akıllı saat modeli özellikle gençlerin dikkatini çekebilecek bir seçenek konumunda. Renkli ekran üzerine kurulan akıllı saat, 12 güne kadar pil ömrü getiriyor, 120’den fazla sporu otomatik olarak tanıyor ve 200’den fazla saat arayüzü ile geliyor. Nabız, SpO2, uyku ve stres gibi sağlık verilerini kaydedebilen ürün, hafif bir model olarak öne çıkarılıyor. Redmi Smart Band 2 ise renkli ekrana sahip bir akıllı bileklik modeli. Ekranı geniş olduğundan telefonlara gelen bildirimleri görüntülemek için çok kullanışlı duran model, farklı renk seçenekleriyle geliyor ve aktivite takibi konusunda detaylı veriler kayıt altına alabiliyor. Akıllı saat tarafına oldukça yaklaşan bu model, yine özellikle gençlerin ilgisini çok çekecek gibi görünüyor. Bunda ürünün özellikleri ve tasarımı yanında 569 TL’lik fiyatının da etkisi bulunuyor. 

Redmi Buds 4 Pro, Redmi Watch 3 ve Redmi Smart Band 2 yanında bu da ilginizi çekebilir: Acer imzalı elektrikli bisiklet modeli

Paylaş