Redmi Smart Band 2 ve Xiaomi masaj tabancası Türkiye’de satışa çıktı

27 Ocak 2023 15:21

Xiaomi, Türkiye’de sattığı ürünler arasına iki farklı seçenek daha ekledi. Redmi Smart Band 2 ve ufak boyutlu Xiaomi masaj tabancası artık resmi olarak Türkiye’de.

Redmi Smart Band 2, akıllı saat formunda bir akıllı bileklik modeli. Dikdörtgen formda tasarlanan ürün, ince yapılı ve 1,47 inç renkli dokunmatik ekran üzerine kuruluyor. 30’dan sporu otomatik olarak takip edebilen ürün, 100’den fazla saat arayüzü taşıyor ve 50 metreye kadar su geçirmiyor. Normal kullanımda 6 gün, yoğun kullanımda ise 14 günlük bir kullanım sunan cihaz, 14,9 gram ağırlığında ve nabız sensörü ile 24 saatlik ölçüm gerçekleştirebiliyor. Aynı zamanda kandaki oksijen oranına da bakan akıllı bileklik Redmi Smart Band 2, uyku takibini de bir kenara bırakmıyor. Türkiye’ye şimdilik siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renkte getirilen ürün, 599 TL fiyat etiketine sahip ve buradaki resmi satış kanalında elde edilebiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Xiaomi tarafından Türkiye’ye getirilen bir diğer ürün ise özellikle sporculara hitap eden “Xiaomi Massage Gun Mini” isimli bir masaj tabancası oldu. Spor sonrasında kasları rahatlatmak için tercih edilebilecek bir seçenek olan ürün, ufak yapıda ve kablosuz olarak görev yapabiliyor. 375 gramlık bir ağırlığı bulunan ürün, Xiaomi’nin açıklamasına göre 6mm derine kadar rahatlama getiriyor ve 2.500 RPM hızda görev yapıyor. Akıllı hız ayarı sunan ve üç farklı mod ile çalışan masaj tabancası, direkt olarak buradaki resmi Xiaomi Türkiye satış kanalından 2.499 TL‘ye satın alınabiliyor.

Redmi Smart Band 2 ve masaj tabancası bu da ilginizi çekebilir: GMC imzalı kaslı elektrikli bisiklet HUMMER EV

Paylaş