Redmi Note 9 ile tanışacağımız tarih belli oldu

26 Nisan 2020 10:00

Xiaomi alt markası Redmi’den Note 9 Pro, Note 9 Pro Max ve Note 9S sonrasında beklenen Redmi Note 9 modeli için tarih verildi.

Redmi Note 9 Pro, Note 9 Pro Max ve Note 9S, biliyorsunuz Redmi Note 8 serisi üstüne gerçekten çok ses getiren telefonlar oldu. İşte bu modellerin en altına eklenecek Note 9, açıklandığı kadarıyla 30 Nisan tarihinde resmi olarak lanse ediliyor. Bir global lansman ile görücüye çıkacak model, gerçekten oldukça merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta resmi TENAA kayıtlarında kendisi gösteren telefon, buradan ortaya çıktığı üzere diğer Note 9’lar ile benzer bir tasarıma sahip. Teknik olarak baktığımız zaman 6,43 inç 1080×2340 piksel IPS LCD ekran üstüne kurulan telefon, 4.920 mAh pile sahip. Arkasında dörtlü kamera bulunan önemli model, önünde ekrana deliğinde bulunan tek bir selfie kamerası taşıyor. Arkasında parmak izi sensörüyle beraber dörtlü kamera sensörü yer alan Note 9, gücünü halen yüksek ihtimalle MediaTek Helio 80 işlemciden alıyor deniyor. Bunun halen netleşmezken, model için 3 GB / 4 GB / 6 GB RAM ve 32 GB / 64 GB / 128 GB depolama seçenekleri bekleniyor. Burada hafıza artışı için microSD‘nin de sunulacağı gelen bilgiler arasında. Bu modelin Çin’de Redmi 10X olarak satılacağı biliniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Redmi Note 9 Türkiye’de satılır mı?

Daha önce de söylediğimiz gibi dikkat çeken modelin Türkiye’de satılmasını bekliyoruz. Firmanın ayrıca Note 9 Pro ve Note 9 Pro Max modellerini de Türkiye’ye getirmesini bekliyoruz. Çünkü bu telefonlar yakında Avrupa pazarında satışa çıkıyor. Firma Avrupa’ya bunlara ek olarak Mi Note 10 Lite’ı da getirecek. Bu modelin Türkiye ihtimali bulunuyor.

İlginizi Çekebilir

Apple’ın en yeni modeli ile tanışın

Paylaş