50 MP kameralı Samsung Galaxy A04s akıllı telefon için yeni avantajlı fiyat [Mayıs 2024]

07 Mayıs 2024 17:00

Giriş seviyesine konumlanan Samsung Galaxy A04s akıllı telefon için yeni bir kampanya var. Samsung tarafından geliştirilen Exynos 850 işlemcisini bünyesinde barındıran telefon Android 12 yüklü geliyor. Android 13’ün de kullanılabileceği telefonun dahili hafızası ise 64 GB. Cihazda microSD kart desteği de var.

Bu sayede Samsung Galaxy A04s modelinin depolama kapasitesi de artırılabiliyor. Ana kamerası 50 megapiksel çözünürlüğünde olan telefon bu sayede detaylı fotoğraflar çekebiliyor. Cihazda bu kamera dışında 2 megapiksel makro ve 2 megapiksel derinlik kameraları da bulunuyor. 4K video kaydı özelliğine destek vermeyen telefonun ön tarafında 5 megapiksellik kamera var. Bu kamerayla da 720p çözünürlüğünde videolar kaydetmek mümkün. USB-C bağlantısı üzerinden şarj edilebilen telefonun pil kapasitesi ise 5.000 mAh. 15 watt şarj desteği sunan telefonun yan kısmında parmak izi sensörü de yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy A04s akıllı telefonun indirimli fiyatı ne kadar?

Bu sayede kullanıcılar oluşturdukları şifreleri parmak izleriyle de açabiliyor.Cihazın ekran tarafında 720p çözünürlüklü 6,5 inç ekran bulunuyor. Bu ekran aynı zamanda 90 Hz yenileme hızına da destek veriyor. Cihazda stereo destekli hoparlör mevcut değil.  Piyasada daha yüksek fiyata satılan telefon yapılan bir indirimle şu anda 4.549 TL‘ye temin edilebiliyor. Yeni kampanya haberlerini de aktarmaya devam edeceğiz.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş