Samsung Galaxy S20 etkinliği nasıl canlı izlenir?

11 Şubat 2020 10:00

Samsung Galaxy S20 ailesi için artık geri sayım başladı. Bugün San Francisco’da gerçekleşecek Unpacked etkinliğinde gün ışığına çıkacak modeller Türkiye saati 22:00’da başlayacak.

Etkinlikte yeni Galaxy S20 ailesi haricinde katlanabilir ekranlı Galaxy Z Flip modelinin de tanıtılması bekleniyor. Yeni modellerin yeniliklerini merak ediyorsanız canlı yayını Samsung’un internet sayfası üzerinden izleyebilirsiniz. Samsung’un canı yayını YouTube üzerinden de paylaşacağını bekliyoruz. Ancak henüz YouTube bağlantı linki paylaşımış değil. Etkinlikle ilgili video geldiğinde sayfamızda güncelleme yapacağımızı belirtelim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy S20 Ultra kamera performansıyla sınırları zorlayacak

Ultra modelinde 108 megapiksel geniş açı, 48 megapiksel telefoto, 12 megapiksel Ultra Geniş Açı ve ToF kameraların yer alacağı iddia ediliyor. 10x optik zoom, 100x dijital zoom ve saniyede 30 kare 8K video kaydı telefonun kamerasında yer alması beklenen diğer özellikler arasında. Plus modelinin ve Galaxy S20’nin kamerasına bakıldığında ise 12 megapiksellik ana kameranın yer alacağı görülüyor. 12 megapiksel ana kameraya 64 megapiksel telefoto kamera ve 12 megapiksel Ultra Geniş Açı kamera eşlik ediyor.  Yeni modellerin mart ayında satışa sunulması bekleniyor. Türkiye satış tarihi henüz netlik kazanmasa da yeni Galaxy ailesinin mart ayında Türkiye’de de satışa sunulacağı konuşuluyor. Etkinlikteki tüm bilgileri bu akşam sizlere aktaracağız.

İlginizi çekebilir

Galaxy Flip Z merakla bekleniyor

Paylaş