Samsung, iPhone 14 odaklı olduğu düşünülen reklam ile gündemde

08 Eylül 2022 17:09

iPhone 14 ailesi tanıtıldıktan hemen sonra Samsung üstü kapalı bir gönderme yaptığı Galaxy Z Flip4 reklamı yayınladı.

Samsung, iPhone 14 ailesi tanıtılmadan önce hemen aşağıda izleyebileceğiniz bir reklam filmini yayımlamıştı. Bu ses getiren reklam filminde Türkiye’de de sattığı Galaxy Z Fold4 ve Galaxy Z Flip4’ün getirdiği inovasyonlara değinen Samsung, video içerisinde açık olarak “Bu yenilikler yakında bir iPhone’a gelmeyecek” demişti.

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung burada katlanabilir yapı, 108 megapiksel kamera, 100x “Space Zoom” gibi yeniliklerden bahsediyor ve iPhone 14’leri beklemeyin gelin Galaxy Z Fold4 ve Galaxy Z Flip4 alın diyor. Buna benzer sayılacak bir reklam filmi de iPhone 14’ler tanıtıldıktan hemen sonra yayınlandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yukarıda izleyebileceğiniz Apple etkinliğinden hemen sonra YouTube’a düşen reklam, direkt olarak Türkiye’de de satılan Galaxy Z Flip4 üzerine kuruluyor. Burada Galaxy Z Flip4 sahibi bir kişi, yüksek ihtimalle iPhone kullanan arkadaşına yeni katlanabilir telefonunu tanıtıyor. Bu arkadaş telefona baktıktan sonra “Asla Samsung’a geçmem telefonumu seviyorum” cevabını veriyor. Ancak bu arkadaş video sonunda dayanamayıp bir Galaxy Z Flip4 satın alıyor.

Bu reklam ile üstü kapalı olarak bir kez daha “iPhone 14 almayın Galaxy Z Flip4 alın, Flip tarafına katılın” diyen Samsung, hatırlarsınız Apple’ı daha önce de yayınladığı çok sayıda reklam ile eleştirmişti. Apple’la yıllarca iPhone’lardaki çentik ile dalga gelen Samsung, daha sonra kendi geliştirdiği tablet modeline bir çentik koymuştu.

iPhone 14 serisi ve Samsung reklamı yanında bu da ilginizi çekebilir: Apple Mac Studio ve Studio Display

Paylaş