Spider-Man: Far From Home ile ilgili iddialı açıklama

06 Temmuz 2018 22:00

Marvel Sinematik Evreni’nin en önemli isimlerinden Dan Lebental, Spider-Man: Far From Home ile ilgili hayli iddialı açıklamalarda bulundu.

Henüz daha Avengers 4’e kavuşamadık ancak Marvel Sinematik Evreni’nin 4. evresinin kapılarını aralayacak olan Spider-Man: Far From Home için heyecanımız şimdiden en üst noktada. İsmi açıklanalı çok olmayan filmle ilgili Marvel’ın en önemli isimlerinden biri olan Dan Lebental ise umut vadeden açıklamalarda bulundu. Lebental, ismi pek öne çıkmasa da ilk Iron Man filminden bu yana kurgucu olarak bu evreni derleyip toplayan kişi. Iron Man 2, Thor: The Dark World, Ant-Man, Spider-Man: Homecoming ve son olarak Ant-Man and the Wasp’ta da çalışan Lebental’ın gelecek işlerinden biri de Far From Home. Filmin kurgusu ise bildiğiniz gibi en kritik noktalardan biri. Güçlü bir senaryo iyi bir kurguyla birleştiği zaman ortaya harikalar çıkabiliyor. Lebental bu konuda tecrübeli diyebiliriz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“Çok daha büyük, çok daha komik”

Şu an Londra’da Far From Home üzerinde çalışan Lebental, THR‘ye verdiği röportajda beklentilerimizi hiç olmadığı kadar yükseltiyor. “Film hakkında bize ne söyleyebilirsin?” sorusuna Lebental’ın cevabı şu şekilde: “Yeni filmle ilgili size pek bir bilgi veremem. Ancak şunu söyleyebilirim. Film bir öncekine kıyasla çok daha geniş çaplı ve çok daha komik olacak. Hikayenin kalanı için beklemeniz gerek.

İlk filmde gücünün sınırlarını yeni yeni keşfeden ve bunu kontrol etmeye çalışan amatör bir Spider-Man izlemiştik. Avengers: Infinity War’da ise hala çocuksu ancak daha cesur ve güçlerinin daha farkında bir kahraman karşımıza çıkmıştı. Elbette Avengers 4’te karakterimizin akıbetinin son halini öğreneceğiz. Ancak yeni filmde artık güçlerinin tamamen farkında, daha alaycı ve korkusuz bir Peter Parker bizi karşılayacak gibi görünüyor. Film 7 Temmuz 2019‘da vizyondaki yerini alacak.

Paylaş