Tam 150W hızlı şarj sunan OnePlus modeli detaylanıyor

28 Şubat 2022 10:06

Türkiye’de resmi olarak yer alan BBK firmalarından OnePlus, 150W hızlı şarj sunacak bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor.

OnePlus, birden fazla akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Kısa süre önce ortaya çıktığı kadarıyla firmadan ilk olarak OnePlus Oscar yolda bulunuyor. Bu akıllı telefonun pazara gerçek olarak OnePlus 10 adı altında çıkarılması bekleniyor. Kısa süre önce tanıtılan 10 Pro altına konumlandırılacak telefon, Türkiye gibi birçok pazar için ihtimaller dahilinde yer alıyor. Buna ek olarak firmadan bir 10 Ultra modeli de yolda bulunuyor. Bu 10 Pro üstüne konumlandırılacak telefon yüksek ihtimalle arkasında bir periskop kamera taşıyor. Bir amiral gemisi olacak cihaz fazlasıyla merak ediliyor.

OnePlus’ı bugün gündeme getiren ise 150W hızlı şarj sunan akıllı telefonu oldu. Henüz resmi adı bilinmeyen bu cihaz, firmayı 80W’tan 150W seviyesine çıkaracak ve bu anlamda sınırları zorlayacak. Yapılan sızıntıya göre telefon 150W hızlı şarj ile 4.500 mAh kapasitesindeki çift hücreli pilini sadece 12 dakika içerisinde tamamen doldurabilecek.

Gücünü MediaTek Dimensity 8100 işlemciden alacağı aktarılan bu OnePlus imzalı telefon, söylendiği kadarıyla 6,7 inç FHD+ 120 Hz OLED ekran üzerine kuruluyor. Selfie kamerasını merkeze konumlandırılmış bir ekran deliğinde taşıyacak üst seviye cihaz, arkasındaki ana kamerayı Sony IMX766 50 megapiksel sensör üzerine kuracak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BBK firmalarından OnePlus Türkiye’de resmi olarak yer aldığından, firmanın her ürünü Türkiye satış ihtimali taşıyor. Firma şu an Türkiye’de resmi olarak 9, 9 Pro ve Nord N10 5G telefonların satışını yapıyor.

Not: Görsel temsilidir.

OnePlus modeli yanında bu da ilginizi çekebilir: Çok ses getiren yarı insansı robot Ameca

Paylaş