Tam 50 inç ekranlı Microsoft Surface Hub 2, böyle bir kullanıcı deneyimi sunuyor [Video]

25 Eylül 2018 16:30

Yazılım devi Microsoft, geçtiğimiz aylarda bir sürpriz yapmış ve karşımıza Surface Hub 2 adını verdiği yeni ürününü çıkarmıştı. İşte bu ürünün kullanıcı deneyimi canlı bir demo ile gözler önüne serildi.

Microsoft Surface Hub 2, önce kısa hatırlamak adına devasa bir dokunmatik ekran. 50 inç ekranında 4K+ çözünürlük sunan ürün, dikey ya da yatay konumda kullanılabiliyor ve arayüzünü buna göre ayarlayabiliyor. Özel stylus kalem modeliyle çizim yapılmasına imkan tanıyan ürün, direkt olarak iş dünyasına odaklanıyor. Harici bir kamera ile dev bir video konferans penceresi haline getirilebilen Microsoft Surface Hub 2, ilginç şekilde yan yana bağlanarak daha büyük bir ekran halini de alabiliyor. Yazılım devi ise Ignite konferansı kapsamında işte bu ilginç cihazın sunduğu kullanıcı deneyimi gözler önüne seriyor. Yukarıdaki videoda görebileceğiniz üzere dikey ile yatay arasındaki geçişi çok iyi duran ürün, bir ekranda iki farklı pencerenin kullanılmasına izin veriyor. Ancak burada çok daha güzel bir özellik var. Bir cihaza iki farklı kişi aynı anda giriş yapabiliyor. Bunun için alt tarafında bir parmak izi sensörü yer alan Hub 2, özellikle sunum için çok güzel görünüyor. Windows Core OS işletim sistemi üzerinde çalışan sistem, sunumda gördüğümüz kadarıyla biraz yavaş çalışıyor. Ürün işlem gücünü bünyesindeki donanımlardan alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Microsoft Surface Hub 2 daha başlangıç

Bunu söylüyoruz çünkü önümüzdeki yıl Surface Hub 2S modelinin tanıtılacağı söyleniyor. Bu modelin 4K kamera ve uçtan uca ekrana sahip olacağı söyleniyor. Mevcut modelin ise 2019’un ikinci çeyreğinde satışa çıkacağı belirtiliyor. Fiyat konusunda ise herhangi bir paylaşım yapılmış değil.

Paylaş