Uygun fiyatlı TCL 43L5A televizyon için yeni BİM fırsatı [29 Mart 2024]

22 Mart 2024 17:00

BİM, TCL 43L5A televizyonu yeniden kampanyalı olarak satışa sunuyor. Önümüzdeki hafta BİM’de satışa sunulacağı açıklanan televizyon model numarasından da anlaşılacağı üzere 43 inçlik ekran boyutuna sahip.

Google TV desteğiyle göze çarpan TCL 43L5A modelinde kullanıcılar uygulamalar ve oyunlar yükleyebiliyor.  YouTube, Netflix ve Amazon Prime Video gibi popüler video servislerinin yer aldığı televizyon TCL 43L5A olarak adlandırılıyor. TCL 43L5A televizyon modelinde dahil uydu alıcısı da var.  Bu sayede televizyonu satın almayı düşünenler ekstradan bir uydu alıcısına ihtiyaç duymuyor. Pek tabii bu uydu alıcısını apartmanınızdaki çanak antene bağlamanız gerekiyor. 2 yıl garanti süresiyle gelen televizyonda 3 adet HDMI bağlantı noktası mevcut. 2 adet 9.5 watt’lık hoparlörü bünyesinde barındıran cihazda Wi-Fi ve Bluetooth 5.0 gibi bağlantı noktaları yer alıyor. Bluetooth desteği sayesinde televizyona klavye de bağlanabiliyor. Wi-Fi sayesinde kablosuz internet deneyimi sağlanabiliyor. Televizyonla birlikte gelen uzaktan kumanda da video servislerine hızlı erişmek için tuşlar da yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

TCL 43L5A televizyonun BİM’deki fiyatı ne kadar olacak?

İnce ekran çerçeveleriyle de dikkat çeken televizyon bu sayede kullanıcıların içeriklere daha iyi odaklanmasına imkan tanıyor. 29 Mart‘ta BİM’de satışa sunulacak televizyonun kampanyalı fiyatı ise 8.999 TL olacak. Kullanıcılar kredi kartlarıyla 4 taksitli olarak da satın alabilecek.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş