The Last of Us dizisi için beşinci bölüm iki gün erken gelecek

07 Şubat 2023 09:47

PlayStation oyun dünyasının en önemli ve popüler yapımları arasında yer alan The Last of Us dizisi için beşinci bölüm iki gün erken gelecek.

Türkiye pazarına resmi olarak gelemeyen HBO tarafından hazırlanan The Last of Us dizisi için beşinci bölüm, normalde 12 Şubat tarihinde çıkacaktı. Ancak ABD’deki Super Bowl nedeniyle mantıklı bir adım atıldı ve dizi iki gün öne çekildi. Bu açıdan yurt dışında 10 Şubat tarihinde yayınlanacak beşinci bölüm, yüksek ihtimalle Türkiye’de de 11 Şubat tarihinde izlenebilir olacaktır. Ancak bu henüz kesin değil. BluTV diziyi Türkiye’de yayınlamak için 13 Şubat tarihini de bekleyebilir. Çok sevilen dizi için kısa süre önce de ikinci sezon onayı verildi. Macerayı üç hatta dört sezon sürdürmesi beklenen firma, kaliteli işin geri dönüşünü iyi alıyor ve bunun herkese örnek olması gerekiyor. Her hafta yeni bir bölümü gelen içerik, HBO için en iyi çıkışlardan oldu. WarnerMedia, geçtiğimiz ay içeriğin ilk bölümü ile geleneksel / internet merkezli olarak 4,7 milyon izleyiciye ulaşıldığını ve bu sayede de HBO’nun yeni nesil dönemindeki en büyük üçüncü başlangıca imza atıldığını açıkladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Şirket aynı zamanda The Last of Us’ın dikkat çeken içeriklerden Euphoria’nın ikinci sezon açılışında elde edilen izleyici sayısını neredeyse iki katına çıkardığını da söylemişti. The Last of Us çok büyük bir çıkış yaptı ancak halen liderin oldukça gerisinde yer alıyor. Game of Thrones spinoff’u House of the Dragon, 9,9 milyonu aşan izleyici sayısıyla firmanın en iyi çıkış yapan içerikleri arasında başı çekiyor.

Dizi için aktarılan genel özet açıklama şöyle: “14 yaşındaki Ellie, tüm insanlığı yok eden bir salgının tek çaresidir. Gözü pek bir kaçakçı olan Joel, Ellie’yi bilim insanlarına teslim etmek için tutulur. Baskı altında bir karantina bölgesinden Ellie’yi kaçırmak zorunda olan Joel, çok geçmeden Ellie ile bir bağ kurar. Küçük bir iş gibi görünen bu kurtarma operasyonu vahşi ve acımasız bir hayatta kalma mücadelesine dönecektir.”

The Last of Us dizisi yanında bunlar da ilginizi çekebilir: Apple Mac Studio ve Studio Display

Paylaş