The Mandalorian 2. sezon için heyecan verici açıklama

25 Şubat 2020 14:00

Disney+‘ın ilk sezonuyla başarı yakalayan Star Wars dizisi The Mandalorian 2. sezon için hazırlanıyor. Yeni sezon açıklaması beklentileri yükseltiyor.

The Mandalorian 2. sezon bölümleriyle izleyicileri çok bekletmeden bu yıl karşımıza çıkacak. Oldukça heyecanlı geçen ilk sezonun ardından bebek Yoda ve Mando’nun beraber yepyeni bir maceraya atıldığını görmüş; ikili son bölümde Moff Gideon‘ı atlattığını ummuştu. Ancak Moff Gideon kolay kolay kadrajdan çıkacak bir isim olmadığını kanıtlamış ve siyah ışın kılıcını açarak yeni sezon için merakımızı pekiştirmişti. Şimdi ise karaktere hayat veren Giancarlo Esposito, yaptığı açıklamayla bu heyecanı yeni bir seviyeye çekiyor. İkinci sezon için hiç olmadığı kadar sabırsızlanıyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

The Mandalorian 2. sezon bölümlerinde ışın kılıcı savaşları

İlk sezonda Star Wars evreninin olmazsa olmazlarından ışın kılıçlarını görememiştik. Çünkü Mandalorian’ların dövüş tarzı ışın kılıçlarıyla değildi. Bir Jedi karaktere de yer vermeyen ilk sezonda zaten güç de sadece bebek Yoda tarafından kullanılıyordu. Hatta bu durum Mando için de hayli yabancıydı. Sezon sonunda Gideon’un siyah ışın kılıcı ise beklentileri değiştirdi. Esposito ikinci sezonda ışın kılıçlı olası yeni karakterleri müjdeleyecek şekilde şunları söylüyor: “İnanılmaz, efsanevi ışın kılıcı aksiyonları oluyor bu dizide. İlk sezonda ışın kılıcıyla onurlandırılan tek karakter bendim ve bu harika hissettirdi.

Yeni sezonda ışın kılıcı hangi karakterlerle kadraja girecek merak konusu. “Efsanevi ve inanılmaz” aksiyon sahnelerini ise bekleyemiyoruz! Ancak işin karşı tarafı konusunda Esposito ne yazık ki pek ipucu vermiyor ve “İzlemeye devam edin.” demekle yetiniyor. Dizinin ikinci sezonu Ekim 2020‘de izleyicilerle buluşacak. İlk sezonda olduğu gibi her hafta bir bölüm yayınlanacak.

İlginizi çekebilir

Zombileri orta çağa götüren Netflix dizisi 2. sezona hazır

Paylaş