Mesh destekli TP-Link Deco M4 için yeni avantajlı fiyat [Nisan 2024]

25 Nisan 2024 13:00

Mesh teknolojili ev Wi-Fi sistemi olan Deco ailesinin uygun fiyatıyla dikkati çeken TP-Link Deco M4 için indirim fırsatı var. Cihaz tek Wi-Fi adı ile evin her noktasında kesintisiz iletişim sunuyor.

TP-Link Deco M4 cihazına istendiğinde ve gerek olduğunda yeni birimler  eklenebiliyor. Gelişmiş Deco Mesh teknolojisi ile bu farklı Deco birimleri birlikte çalışarak tek bir ağ adı olan ‘birleştirilmiş’ bir ağ oluşturuyor. Evin içinde mobil cihazlar ile dolaşırken olabilecek en yüksek hız için Deco’lar arasında otomatik olarak geçiş yapılıyor. Silindirik bir tasarıma sahip olan cihaz, her evin dekorasyonuna uygun bir görünümde. ‘WiFi Ölü Nokta’ sorununa kesin çözüm sunan Mesh teknolojili cihaz, iki birimli bir kullanımda 260 metrekareye kadar Wi-Fi kapsama alanı vadediyor. Daha fazla Deco birimi eklenerek bu kapsama alanı daha da genişletilebiliyor. Marka bağımsız olarak farklı ağ ürünleriyle birlikte çalışabilen Deco çözümleri Ethernet üzerinden bir modem ya da router’a (yönlendirici) bağlanarak çalışır hale getiriliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

TP-Link Deco M4 cihazın kampanyalı fiyatı ne kadar?

Cihaz, 802.11ac teknolojisine sahip ve çift bant destekli bir ürün. Tam 100 adet cihaza Wi-Fi desteği sunan TP-Link Deco M4, 5 GHz bandında 867 Mbps, 2.4GHz bandında ise 300 Mbps kablosuz hızlara sahip. Bu sayede çok sayıda cihaz WiFi’a bağlandığında dahi yüksek hızlara ulaşılabiliyor. Cihazın fiyatı bir satış kanalında 2.711 TL’den 2.510 TL‘ye gerilemiş durumda.

Samsung Galaxy S22 Ultra gibi iddialı Asus imzalı katlanabilir ekranlı ilk dizüstü modeli ile tanışın:

Paylaş